Znalazłem tu:
http://www.astrada.com/opis_cena.php?produkt=1274540
Sam nie próbowałem tego kupić.
To spróbuj... Zapewne przekonasz się, że nie ma i trzeba czekać... lub potraktują Cię tak jak to opisywał wczesniej fotomaster.
woytec60:: już Ci pisałem w wątku na temat anteny GPS do LOOX-a - nie jest problemem znalezienie "sklepu" który ma w ofercie akcesoria do np. LOOX-ów. Problemem jest znalezienie sklepu, ktory jest bardzo dobrze zorientowany w temacie, ma wiedzę o akcesoriach, wie jak jest z ich dostępnością i czasem oczekiwania na dostawy, dotrzymuje obietnic i oddzwania po sprawdzeniu "co i jak". Często trudno jest wręcz znaleźć sklep, który będzie chciał się "bawić" w indywidualne zamówienia produktów o niezbyt wielkiej wartości...
A wcześniej napisałem
sklepu w cudzysłowiu, bo dla mnie większość tych handlarzyków internetowych to jest rozbójnictwo, a nie handel. Ich oferty powstają chyba w wyniku skanowania cenników dystrybutorów i dodaniu narzutu na poziomie 2,5 do 5% (co doprowadza do erozji marży i nieopłacalności zajmowania się mniej "masowymi" produktami), ale wiedza o produkcie i zasoby magazynowe w zasadzie w tych firmach nie istnieją! Tego typu działalność jest szkodliwa dla prawdziwych kupców, którzy inwestują pieniądze w towar, magazynują go, ponoszą ryzyko handlowe, itd., itd.
Wg mnie powinny obowiązywać zasady polegające na tym, że każdy sklep (szczególnie internetowy) powinien mieć na stanie towary, które przedstawia w ofercie wraz z cenami, a produkty których nie ma na magazynie nie mogą być umieszczane z cenami w publicznej ofercie na stronach internetowych. No bo jaka jest wiarygodność ceny towaru wirtualnego, którego nie ma...?
Zwróć uwagę jak działają zachodnie sklepy internetowe: amerykańskie, niemieckie, angielski Expansys lub znany Brando z Honk Kongu. Tam praktycznie większość towaru jest "na stanie" lub podany jest termin dostawy. Kupuję za granicą przez internet od wielu lat i jeszcze nigdy nie spotkałem się z takimi problemami, jakie w Polsce są na porządku dziennym i to zarówno w sklepach internetowych, jak i tych rzeczywistych...
A swoją drogą, to rónież dzięki temu mają racje bytu i bardzo dobrze się mają niektóre sklepy wielkopowierzchniowe jak M-Markt, Saturn czy Electroworld... Bo sam potrafię tam iść i kupić coś o kilkadziesiąt % drożej niż u jakiegoś palanta, który ma tylko stronę internetową i ... owies w głowie oraz pusty magazyn...