problem z licencją marchevki

• 4 Odpowiedzi
  • 921 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ferbi

• 21
problem z licencją marchevki
« dnia: Maj 11, 2008, 13:56:30 »
Jakiś tydzień temu wykonałem twardy reset swojego n560 i wgrywałem od nowa marcheke i mam problem ponieważ po dziś pojawił mi się komunikat o tym że licencja demo się skończyła gdy podaję numer licencyjny aby zarejestrować ciągle zwraca mi że mam błędna licencje :| a jakieś 2 lata temu instalowałem to i było ok czy da się jakoś sprawdzić ten numer licencyjny na stronie czy gdziekolwiek? bo naprawdę nerwicy można dostać przy tym :|

Odp: problem z licencją marchevki
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 11, 2008, 15:47:23 »
Jakiś tydzień temu wykonałem twardy reset swojego n560 i wgrywałem od nowa marcheke i mam problem ponieważ po dziś pojawił mi się komunikat o tym że licencja demo się skończyła gdy podaję numer licencyjny aby zarejestrować ciągle zwraca mi że mam błędna licencje :| a jakieś 2 lata temu instalowałem to i było ok czy da się jakoś sprawdzić ten numer licencyjny na stronie czy gdziekolwiek? bo naprawdę nerwicy można dostać przy tym :|

naprawdę ci ona potrzebna?

*

Offline ferbi

• 21
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 11, 2008, 20:55:21 »
mi nie mojemu tacie tak...

*

Offline antonib

• 423
  • Sprzęt: N560 N95 OMNIA... to juz historia Teraz IPHONE 3GS 16
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 16, 2008, 14:57:27 »
Jezeli tacie NAPRAWDE potrzebna to wejdz na strone Marchevki i tam mozesz do nich wyslac problem - w czasie jak ja korzystalem z Marchevki /bardzo krotko/ to pomoc z ich strony byla bardzo szybka i skuteczna.
Pozdrawiam

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 03, 2008, 08:03:35 »
Daj sobie spokój z marchewką. Polecam InterWrite Pro 9.1 Sunnysoftu. Działa super na n560. Temat był kiedyś na forum - musisz poszukać.