Witam,
Chcialbym was poprosic o pomoc w rozwiazaniu problemu z ActiveSync ktory na chwile obecna nie widzi FS n520. Sytuacja wyglada tak jest zainstalowane AS w wersji 4.0 z plyty dostarczonej z PDA (probowalem rowniez nowego 4.1 ze strony MS ale jest to samo) i standardowy wyjety z pudelka pocket. Po podlaczeniu za pomoca dostarczonego kabla PC "nie widzi" urzadzenia, na poczatku moich zmagan AS pokazywal ze jeszcze probuje sie laczyc ale i tak nic nie znajdywal w chwili obecnej nie pokazuje nic takiego. Po podlaczeniu PDA do laptopa kablem pokazywal sie komunikat iz znaleziono nowe uzadzenie. Szukalem troche informacji na forum i na google i tak: nie mam zadnego probramu antywirusowego, firewall jest wylaczony, zadnych programow ingerujacych w komponenty sieciowe nie posiadam (jedynie klient checkpoint ale wylaczylem go), opcja "Allow USB connections" jest wlaczona w AS. Juz skonczyly mi sie informacje i pomysly co jeszcze sprawdzic. Pomozcie mi prosze

... AS byl juz przeinstalowywany, resety komputera byly robione, PDA mial juz worm i cold reset ale nic to nie pomoglo.
Aha i jeszcze jedna sprawa - gdy podpialem pda pierwszy raz do PC zainstalowalem AS dostalem komunikat w sprawie ustanowienia partnerstwa miedzy uzadzeniami ale pech chcial ze musialem wyjsc i dalem cancel na tym ekranie a teraz nie moge nigdzie znalesc tego ekranu/menu etc upatruje tutaj mozliwy problem - czy to moze byc to? Jesli tak to podpowiedzcie mi gdzie szukac tego menu.
Z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam