Pomoc - uszkodzona CD instalacyjne n560

• 9 Odpowiedzi
  • 634 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 16, 2006, 09:38:52 »
Witam,
mam problem. Uszkodziłem płytke instalacyjną do FS n560 (tę z driverami i Outlookiem). Po reinstalacji systemu na desktopie nie mogę podłączyć pocketa do kompa. Czy ktoś może zaoferować kopię tej płyty a przynajmniej katalogu z driverami (Outlook mnie nie interesuje)? :worried:
Arek

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 16, 2006, 10:22:46 »
Nie ma sprawy, napisz tylko, o który katalog Ci chodzi (lub o ktore pliki).
Nie wiem, o jakie drivery Ci chodzi, przecież potrzebny jest tylko MS ActiveSync.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 16, 2006, 11:16:25 »
Nie do końca tylko Active Sync. W Viście ActiveSync nie jest potrzebny - system ma wbudowany mechanizm synchronizacji. Potrzebne są za to sterowniki do komunikacji z PocketPC - żeby system zauważył, że pocket jest podłączony.
Nie wiem jakie katalogi są mi potrzebne. Płytka pękła tak,że nic nie da się odczytać (w szczególności drzewa katalogów). Może zip całości?
Arek

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 16, 2006, 14:50:26 »
a to vistę juz mozna kupic ? nie wiedzialem ;)

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 16, 2006, 15:00:34 »
Cytat: "michobo"
a to vistę juz mozna kupic ? nie wiedzialem ;)

Kupić nie. Testować tak.

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 16, 2006, 16:30:13 »
A to ja miałem wyczytać ze szklanej kuli, że chodzi o Vistę?
Do MS Vista jest program: Windows Mobile Device.
Pojawiła się długo wyczekiwana wersja Beta 3 narzędzia Windows Mobile Device Center dla systemu Windows Vista. WMDC umożliwia ustanawianie partnerstwa z urządzeniami przenośnymi wyposażonymi w system Windows Mobile 5.0 lub starszy Windows Mobile 2003, takimi jak palmtopy czy telefony smartphone. Następnie można dowolnie kopiować dane pomiędzy komputerem a urządzeniem przenośnym.

WMDC zastępuje popularne oprogramowanie ActiveSync już od pewnego czasu. Wielu użytkowników poprzednich buildów miało jednak spore problemy z wymianą danych. Wraz z wydaniem wersji Beta 3 całość powinna już działać jak należy i umożliwiać synchronizację obu urządzeń. Udostępniono dwie wersje WMDC - dla komputerów x86 (32-bit) oraz dla AMD64 (64-bit). Wspieranymi buildami Windows Vista są RC1 i późniejsze.

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5089

Edycja
Spakowana płyta oryginalna, bez katalogu z Outlookiem, to będzie dwadzieścia parę MB.
Moę wstawić na RapidShare.

PS
To chyba nie będzie nielegalne?
Przecież nie udostępniam żadnego klucza?

« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 20, 2006, 09:21:10 »
Witaj,
nie mam pretensji, ze nie wiedziałeś, ze chodzi o Vistę. Też bym nie wiedział.
Wystawienie zipa na RapidShare jest OK ale napisz najpierw co to jest RapidShare i jak z niego pobrać to co wystawisz. Rozumiem, że dostanę linka do pliku położonego na RapidShare. Sorry ale termin RapidShare nic mi nie mówi (google niewiele mi rozjaśniło).
Z góry dziękuję.
Arek

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 20, 2006, 10:03:08 »
http://rapidshare.com/files/3611282/N560-p_yta_oryginalna.rar.html
Wklejasz linka do przeglądarki, klikasz na "Free", czekasz aż odlicznie dobiegnie końca (ok. 40-tu sekund), kod który się pojawi wpisujesz w okienko obok i klikasz na "Download from...".

PS
Serwer nie obsługuje wznawiania. Jesli zerwie Ci połączenie musisz pobierać od nowa.

« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 20, 2006, 13:14:05 »
Dziękuję, już mam na swoim dysku. :)
Pozdrawiam
Arek

« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 20, 2006, 13:42:45 »
Nie wiem, w czym Ci to ma pomóc, ale proszę bardzo :)