witam.
troche glupio ze tamat zostal wyciagniety z przed 2 lat ale skoto juz to:
AD1. Mysle ze masz gruba skóre na palcach
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)
a tak serio to u mnie jest tak samo jak w e51.
AD2. niemialem w rekach 720 - wiec sie nie wypowiadam
Ad3. fakt idealny to ona nie jest ale na spacerze czy w samochodzie jest naprawde dobry.
Ad4. patrz AD2.
AD5. coż faktycznie mogłby być inny stos. (ja bym raczej winil M$ za to ze ich stos nie dziala tak jak powinien). oczywiscie da sie wgrac cos porzadnego.
AD6. no skoro 11 Mbit to chyba tyle ile mozna sie spodziewac po 802.11g (no chyba ze ktos ma transfery 11Mbit na 802.11b - to gratuluje

)
Dell Axim ma wifi 802.11b wiec o 11 Mbitach realnego transferu zapomnij - jak bedze 5 to bedze wypas, nie ma 256 MB ramu jak piszesz tylko 64 (tak jak n5xx), ma owszem 256 MB ale flash romu

a to roznica, akcelerator ma fakt, a o jego przydatnosci nie bede dyskutowal, CF to troche stara, odchodziaca technologia wiec jej brak jest dyskusyjny, szczegolnie jesli mamy gniazdo sd ( a nie jakies cuda typu ms czy xd). 0.1 cala to 2.5 mm wiec roznica 0.1cala na przekatnej wyswietalacza jest znikoma, choc 0.2'' miedzy f-s a dellem to juz cos. Brak instrukcji ?? jest na płycie trzeba poszukac, no chyba ze ktos woli papierowa, tylko pytanie czy drzewa tez wola

.
Reasumując jakby juz wybierac DZIS pocketa bez gps (bo axim nie ma gpsu) to lepiej hp iPAQ 200 bo 4'' lcd vs 3,7 w aximie, 128 mb ram vs 64 w aximie vm6 vs vm5 w aximie, bluetooth 2.0 vs 1.2 itd. i co wazne hp produkuja a della i f-s nie

A teraz sami ocencie co warto i czy warto.
Ps. nie mam nic przeciwko dellowi (w pracy mam kilka serwerów i kilkadziesiat kompow della i sobie chwale

)
Ps2. odpowiadam na tak starego posta bo:
1 ktos go wyciagnol.
2 mozna dzis jeszcze kupic nowe pda FS n560 (1500 zl) i Della (1200zl) oraz HP za (1300zl), nie wspominajac juz o allegro i uzywanych, wiec moze komus troche informacji sie przyda.
Pozdrawiam