Witam,
kupiłem niedawno palma i dostałem marcheve. na płytce była 1.2, zainstalowałem i działała bez zarzutu. zrobiłem upgrade na 2.0 i zaczęła się polka. pierwsze podejście do odinstalowanie poprzedniej i zainstalowanie 2.0. jak tak zrobiłem, to przy wyborze klawiatury dostarczonej z marchevka (np. pl rozpoznawanie pisma), to klawiatura się zawiesza i nie można jej już zmienić (pól ekranu jest cały czas zajęte), jedyne co można zrobić to reset. dzwoniłem do gościa z mediaoffice i usłyszałem od p. Igora żebym zrobił hardreseta, bo wtedy napewno pójdzie. Jak powiedział tak zrobiłem. Faktycznie goły system + lokalizacja działa ok. ale doinstalowalem kilka aplikacji (parę z serii SPB, handyshoppera, TC, TCMP playera, GSPlayera i jakies sudoku) i znowu to samo. lipa. nie rejestrowalem poprzedniej wersji (1.2) i wg p. Igora juz nie bede mogl jej zainstalowac, bo nie uzyskam kodu aktywujacego.
czy mial ktos podobny problem i zna przyczyne takich sztosów? Dodam, że wersja 1.2 działała ok i niczego nie zawieszała.
pozdrówka