Witam,
Po zakupie Loox-a N560 postanowiłem skorzystać z punktów i zakupić sobie oprogramowanie na stronie pocketloox-choice.com
Zakupiłem niefartownie E2C, w zakładce download pojawił się program i klucz licencyjny.
I tu się zaczęła zabawa!
W zakupionym N560 miałem ver E2C 3.03 a do ściągnięcia dostałem 3.0.05.
Jak się łatwo domyśleć nie udało się tej wersji zainstalować. Podobnie z kluczem licencyjnym.
Na w/w stronie istnieje możliwość kliknięcia w zakładkę Support i kontakt z pomocą techniczną po angielsku.
Napisałem i odpisali że jest błąd w wersji i że załączają ver 3.04. Oczywiście w załączniku nie było nic.
Napisałem że nic nie ma i odpisali że nie mam mieć w załączniku a w dziale Download. No a tam oczywiście wersja 3.0.05!!
Więc znowu piszę jak do matołów że nie mam i co dalej!
I tu się kontakt urwał, zakładka Support przestała działać, już mnie widocznie nie lubią, a na maila nie można odpowiedzieć bo wpada do pustej skrzynki.
Zadzwoniłem na polski support oni oczywiście że to nie ich soft, ja na to że jest integralną częścią Loox-a i nie można go odinstalować, zmuszają tym do jego używania itd... Kazali napisać maila, napisałem i znowu rozmowa jak z głupim, że sugerują zaglądać na strony w celu aktualizacji softu (na stronie wersja starsza niż ja mam) itd... Po ponad 2 tygodniach mailowania i tłumaczenia dostałem mailem ver 3.04 OK ale klucz nie działa! Znowu maile itd... i uff po prawie 3 tygodniach dostałem nowo wygenerowany klucz, ale zakładka Support dalej nie działa... żenujące!!
zostawiam ku przestrodze

pozdrawiam
BP