Jejku to jest chore ale działa !!! (GPS n560)

• 19 Odpowiedzi
  • 1935 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline delaa

• 18
« dnia: Styczeń 28, 2007, 00:02:07 »
Witam!
Nie ukrywam ze nie jestem ""najświeższy" dając tego linka  ale moj analityczny umysł wskazuje ze omajgod;-) chłopak prawde gada szok !!! sprawdzilem w oknie - pierwszy w fix w pomieszczeniu ever - dla mniee Kolejna strzałka ze nie jest odgadniony hardware n560 !!! Sprawdzczie !!!!

- nie pic nie zygac nie b...kac nie nic... - b...stok fever!

dobra tera link ...

http://www.firstloox.org/forums/showthread.php?t=7727

« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 28, 2007, 13:25:23 »
Super,fantastishe, amazing, incredeble, owsome, etc.

ale ... Na dobrą sprawę nie rozumiem po co to komu ;] na zewnątrz "stylus antena" wcale nie pomaga złapać fixa. A łapanie fixa w domu jest moim zdaniem ... ;] Gdy jestem w domu to o tym wiem :) nie musze sobie udowadniać :D

*

Offline delaa

• 18
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 28, 2007, 13:41:16 »
Tru !

Ale wiesz - lepsze jest wrogiem dobrego - naczytawszy sie postów na tym forum w stylu - mój n560 łapie fixa w kiblu w 35 sekund jesli twój w kiblu łapie fiksa w 37 sek to masz uwaloną płytę główną ... to mi sie takie pomysły podobają ;-))

PS.

Mój n560 łapie fiksa w kiblu w 18 sek. z wyciągnietym stylusem w 16 sek i przy włączonym BT i WI-FI z podswietleniem na maksa ( bo w kiblu ;-) "czyma" na baterji ok 6 h. (jesli u Ciebie jest inaczej masz uwaloną płytę główną - w looxie i jeszcze gdzieś) ;-)))

Pozdro!

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 28, 2007, 13:58:40 »
To nie koniecznie jest wina looxa, mój kibel może być gorszy od twojego kibla :)

*

tramp

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 28, 2007, 14:17:04 »
chłopcy jak macie jakiś problem to wypadać stąd i to szybciutko
forum "dupne kabarety" czeka :))

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 28, 2007, 14:29:32 »
Cytat: "tramp"

Gratuluje poczucia humoru. O jakich problemach mówisz ?

*

Offline delaa

• 18
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 28, 2007, 16:57:28 »

Panie Tramp wiem !!! Panu w kiblu nie łapie wcale fixa !!!! to jest Pana problem prawda ? A chłopcy to wie Pan co nie ? A jak nie wie Pan to opcja szukaj na forum albo www.google.com .

Nie Pan Panie Tramp bedzie mi mówił skąd mam wypadać albo nie !
(Poszukaj se Pan Panie Tramp co oznacza jak sie w dyskusji na forum albo szczególnie w szeroko pojętym usnecie do kogoś zwraca per Pan i weź sobie Pan Panie Tramp to do siebie)

PS.

Testowałem sprawe nieco i hmm włożenie kawałka koncetryka cienkiego w porcik stylusa jeszcze poprawia sprawe o ok 3-4 db/Hz ;-) czad !

PS. 2

Faktycznie przeglądnąłem nieco postów Pana Trampa - nawet pod siedzeniem mu nie łapie a co dopiero w kiblu ;-)))

Pozdro!

*

Offline Adamerso

• :)
  • 4139
  • abonent czasowo niedostępny
  • Sprzęt: Oneplus 9 pro + Teclast T50 PRO + Jornada 728 :))
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 28, 2007, 17:18:33 »
to działa xD złapał fixa na biurku xDDDDDD loool :)

zaraz sprawdze w kiblu xD

*

tramp

« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 28, 2007, 17:51:51 »
Cytat: "delaa"

Nie Pan Panie Tramp bedzie mi mówił skąd mam wypadać albo nie !
(Poszukaj se Pan Panie Tramp co oznacza jak sie w dyskusji na forum albo szczególnie w szeroko pojętym usnecie do kogoś zwraca per Pan i weź sobie Pan Panie Tramp to do siebie)

Faktycznie przeglądnąłem nieco postów Pana Trampa - nawet pod siedzeniem mu nie łapie a co dopiero w kiblu ;-)))

ad.1. szukam czegoś jak potrzebuję a nie jak jakiś chłopczyk mi to mówi
ad.2.a. mnie się twoich szczeniackich postów przeglądać nie chce
ad.2.b. ale istotnie nie łapie  :(

*

Offline delaa

• 18
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 28, 2007, 18:03:47 »
Tramp!!!

Ależ Pan jest sfrustrowanym "PosiadaczemNiełapiącegoFixaLoxa" - lepiej było te 1600 pln przeznaczyć na "dziewuchy" nie ? chyba że Pan zapłacił wiecej (łoł to Pan przepłacił ze cztery do siedmiu stów ;-)
Wie Pan czasem warto sie od szczeniaków i chłopców uczyć szczególnie w dzisiejszych czasach - ja tak robie jak czegoś nie "kumam" to pytam mojego syna (dobry rocznik 1978 !) Co i Panu polecam Panie Tramp !!!!  

Pozdrawiam !
Delaa (jeszcze z szacunkiem do Pana Trampa bo ma +250 postów na tym forum a ja z 5 może sześć ;-) )

*

tramp

« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 28, 2007, 18:11:42 »
szacunek nie jest potrzebny, nie uznaję takiej hierarchii
jednak twój ton jest wyjątkowo głupkowaty, szczeniacki i wsiowy
zapytaj się synalka jak tego nie rozumiesz

zaś przykład z dziewuchami dowodzi, że nie ma o czym z taki prostakiem jak ty rozmawiać i dlatego ponawiam wniosek abyś stąd się wyniósł

*

Offline delaa

• 18
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 28, 2007, 18:25:28 »
szacunek nie jest potrzebny, nie uznaję takiej hierarchii
jednak twój ton jest wyjątkowo głupkowaty, szczeniacki i wsiowy
zapytaj się synalka jak tego nie rozumiesz

Panie Tramp!!!
Jak już to dla Pana "Twój" i "Synalek" a chłopak mi podpowiada że jestes Pan poniżej poziomu prosze prześledzić wątek na forum  KTO* ? zapoczątkował całą sytuację ???

Jesli z "dziewuchami" Panu nie idzie to hmmm .... na to nie ma rady - ale są odpowiednie fora w internecie - znów polecam google.com  ;-)

*Czaban Pozdrawiam znacie ?? Nie to polecam !!
link : http://www.satyr.pl/html/mp3/Panie_Lebiedz/103
Pozdro Panie Tramp  ~

PS - Tym razem w temacie po wykonaniu anteny typu "1/2L" z kabla koncentrycznego zysk o kolejne 4 db - to może byc  "fix lub nie fix" w warunkach niekorzystnych - cały czas mówimy o antence włożonej w port stylusa w looxie n560 >>>

Czaban !

« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 28, 2007, 19:34:04 »
Tramp - nie wiem czy wstałeś dziś z łóżka lewą nogą, nie obchodzi mnie to. Ale bądź co bądź, Dela w jednym ma racje. Wyskoczyłeś (nie tylko z resztą do niego, ale i do mnie) z durną odpowiedzią jaką i ja odebrałem za szczeniacką i nieodpowiedzialną. Nie wiem co starasz się tu udowodnić ale postronnie obserwując dyskusję sam nie wiem co mam myśleć.

Ps. Chłopcem możesz nazywać swoich znajomych. Nie znam cię ani ty mnie. Poza tym wątpie abyś wiedział ile mam lat i czym się zajmuje. Skoro hierarchia szacunku jest dla ciebie niczym, dla mnie możesz wypieprzać na marsa. Chyba czujesz się na tym forum zbyt pewnie, chociaż zarejestrowałeś się 1 miesiąc wcześniej ode mnie.

To takie Ot co do całej dyskusji.

Delaa - twoich wypowiedzi też nie pochwalam, choć na pewno spowodowane zachowaniem trampa. Jednak jest to tylko moja opinia.

Gratuluje OffTopica wszechczasów.

*

Offline delaa

• 18
« Odpowiedź #13 dnia: Styczeń 28, 2007, 20:57:42 »
Kajam sie do maksimum.... ( mea culpa .....tylko za co ????

Biore udział w wielu "forumach" różnych społeczności powiązanych ze sobą czy to wspólnymi zainteresowaniami ( dziewuchy [[[tak Tramp!]]], kompy, gry, pistolety,karabiny,bomby jądrowe, samoloty taktyczne i inne pierdoły) ale Pan Tramp - po prostu mnie sprowokował i tyle - myślę więc że to jak mówi Mój Syn - "frajer jest jakiś lesszczu i niezadowolony z życia burak" - przepraszam ale to cytat.... ( niestety ja sam mam takie wrażenie [barszcz uwielbiam] z resztą muszę zgodzić sie z Młodym...

Bawmy sie !!!!!!!!

PS cytując Pana Trampa

""""szacunek nie jest potrzebny, nie uznaję takiej hierarchii """" Tak egzystujesz robaku  ???? na jakiego wałka więc Ci jest PDA GPS itd (CIA NBA NHL FBI itd .....

Wiem !!! ( Hurraaaa)
Das Pan Miszcz Napisał
"""""zaś przykład z dziewuchami dowodzi, że nie ma o czym z taki prostakiem jak ty rozmawiać i dlatego ponawiam wniosek abyś stąd się wyniósł""""""

Chciałbś Osobne  Forum dla Chłopaków którym n560 nie łapie fixa pod siedzeniem - to jest możliwe - wiem bo sam mam wielu  znajomych  takich - moge podrzucić Twojego o mistrzu maila nie opędzisz się gwarantuję !!!! (po mojej rekomendacji oczywiście ) ;-))

UWAGA - nie mam nic przeciwko chłopakom którzy lubią chłopaków ani dziewczynom ;-) które wolą  z dziewczynami - ale Trampa nikt nie lubi wiec ..............  
Winszuje Miszczu - Pyszczu !
no to Sajonarka (po męsku) ;-)

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #14 dnia: Styczeń 28, 2007, 22:11:09 »
panowie:
regulamin i z szacunkiem wzajemnym
dziękuję

*

Offline matis

• 267
  • Sprzęt: SPV M650 WM6 Vanilla  + microSD 2GB Kingston
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 28, 2007, 22:44:32 »
Moim zdaniem temat jest do zamknięcia, bo więcej tu nie mających ładu i składu wypowiedzi niż merytorycznej dyskusji na temat pierwszego postu.

Ludzie, nie popierajmy kompletnego braku znajomości elementarnych zasad pisowni naszego języka...

O co Wam wogóle wszystkim chodzi z jakimś łapaniem fixa w kiblu albo wystawianiu anteny przez okno w domu? To forum zejdzie w końcu na psy przez noworejestrujące się i nic nie wnoszące poza bałaganem i żenującym poziomie dyskusji, "dzieci N560" (nawiązując do dzieci Neostrady).

*

Offline fokstrot

• 949
  • Sprzęt: BB 9780 pin: 26791dc9
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 28, 2007, 23:44:02 »
matis
daj spokoj, szkoda klawiatury.
pozniej sie nie ma co dziwic, ze "nowi" nic nie moga znalezc poprzez wyszukiwarke skoro takie gow... sie tworzy :]
Dell X50v/Bt-359 --> BB

*

Offline Adamerso

• :)
  • 4139
  • abonent czasowo niedostępny
  • Sprzęt: Oneplus 9 pro + Teclast T50 PRO + Jornada 728 :))
« Odpowiedź #17 dnia: Styczeń 29, 2007, 12:10:52 »
dzieci N560

nie no, aż tak źle to chyba jeszcze nie jest ;-) to nie wizard ;-)

*

reboot

« Odpowiedź #18 dnia: Styczeń 29, 2007, 13:35:26 »
Adamerso - ej ej masz cos do Wizarda? :O~
Dobrze, ze mam DSLa :) i SPV m3000 (a nie jakiegos Wizarda czy innego Czarodzieja phi  ]:>  )
Dzieki temu nie jestem dzieckiem neo ani dzieckiem Wizarda :D

*

Offline matis

• 267
  • Sprzęt: SPV M650 WM6 Vanilla  + microSD 2GB Kingston
« Odpowiedź #19 dnia: Styczeń 29, 2007, 17:34:15 »
Ok, zamknijmy już ten temat :D