Kilka problemów z n560

• 2 Odpowiedzi
  • 879 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline loox n560

• 17
  • Sprzęt: Loox N560
Kilka problemów z n560
« dnia: Luty 19, 2007, 15:35:32 »
Pomocy!!!
Mam loox'a n560 i mam parę problemów.
Na początek gdy kartę pamięci (4GB) zamieszczam w czytniku do PC to gdy chcę wgrać np. mp3-ójki to wyskakuje komunikat "włączono system ochrony zapisu" i nie da sie nic wgrać. Czy to kwestia ustawiena czegoś w pocket PC czy loox sam tworzy taką blokadę???
W bodajże ustawieniach jest taka zakładka jak blokada bezpieczeństwa i gdy na to "klikam" to nic się nie dzieje lub wyskakuje komunikat o błędzie:. Kolejny kłopot to gdy podłączam do pda aparat cyfrowy to wyskakuje komunikat który związany jest ze sterownikami. Ściągnąłem z tej strony sterowniki jednak z tego co mi się wydaje to były one do toshiby!!! Proszę o pilną odpowiedź.
Preze$

*

Offline Aree

• *
  • 93
  • Loox n560 + kingstone 2GB + PQI 4GB (fuj fuj)
Re: Kilka problemów z n560
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 20, 2007, 09:03:36 »
Cytat: "loox n560"

Na początek gdy kartę pamięci (4GB) zamieszczam w czytniku do PC to gdy chcę wgrać np. mp3-ójki to wyskakuje komunikat "włączono system ochrony zapisu" i nie da sie nic wgrać. Czy to kwestia ustawiena czegoś w pocket PC czy loox sam tworzy taką blokadę???

Zobacz bo karty mają przelacznik z boku (taki maly dzyndzelek) do blokowania zapisu. Pewnie masz w pozycji LOCK. Przestaw, powinno ruszyć.

Co do uzywania aparatu na USB w n560 - poczytaj przyklejony watek z na forum FS o USB. Tam jest pokazane jakie i jak wgrac stery do obslugi wiekszosci urzadzen USB.

PS Prosze o pilne podziekowania.  ]:>

*

Offline loox n560

• 17
  • Sprzęt: Loox N560
Kilka problemów z n560
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2007, 16:37:29 »
Przede wszystkim to ten "dzyndzelek" jest na unlock i i tak nie działa. A mam problem z plikiem systemowym "ctlpnl.exe". Proszę o ewentualne przesłanie tego pliku na mail'a. Co do sterowników to instalowałem te z kategorii "download" i nic.
Preze$