hehe michobo pewno przyspieszałeś i zwalniałeś by dotrzymac kroku plannerowi

moje looxio właśnie się ładuje - dlaczego aż 12h musi !!!!!
pierwsze wrażenie - mogłem spokojnie kupic A636 bo coś mały ten Loox w mojej szczupłej dłoni

- miałem wrażenie, że te PDA są troche większe - teraz zaczynam rozumiec Ajeda - 4 cale to by było dla mnie chyba w sam raz albo nawet 4,5" tyle, że GPS-em - albo nawet 5,7" i wtedy to już się nazywa Origami

Faktycznie sam się włączył chwilę po włożeniu baterii i pokazywał coś ~80% poweru. Tyle, że dziwne bo go wyłączyłem i gdzieś już po 40 min pokazuje, że pełen radośnie świecąc diodką. Ale jadę dalej z tym koksem - jak 12h to 12h
Drugie wrażenie - FS musiał się ugiąc pod presją userów albo trochę sam przemyślał swoją politykę - na kartce rozruchowej są wykazane akcesoria załączone i opcjonalne przy czym jako opcjonalne figuruje dock i kabel USB client/host - tymczasem oba te akcesoria są included

także tragedii nie ma - natomiast istotnie GRUBA książka z pierdołami Safety we wszystkich językach świata

zaś manuala drukowanego niet absolutnie
Żaden kreator z Cd zaś nawet nie prowadzi do manuala - po prostu trzeba go ręcznie zlokalizowac i jeszcze jest gdzieś śmiesznie pochowany
CÓŻ - nawet czołowi gracze zaczynają oszczędzac i ciąc koszty ALBO może HP chce wprowadzic za kwartał VGA + GPS + 5,7" i FS chciał za wszelką cenę w tym braków pudełkowych wykonac krok wyprzedzający
To tyle - jeśli chodzi o nawigację to nie mam nic do powiedzenia