T830 problem z Notes i klawiszem record.

• 0 Odpowiedzi
  • 1957 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

T830 problem z Notes i klawiszem record.
« dnia: Maj 14, 2009, 15:36:23 »
Mam WM5 1.12. Mam dziwny problem nie mogę odpalić programu Notes. Nawet po hardresecie. Zawsze odpala się komunikat z błędem We're sorry ... z informacją kontaktu z mikrosoftem i linkiem do raportu błędu z którego nic jasnego nie wynika poza problemem notes.exe i stu miliona modułów WM. Problem też jest z hardwerowym przyciskiem record. Na początku przy wciskaniu tego przycisk nie odpalała się żadna aplikacja do nagrywania ale próbował wspomniany notes.exe i pokazywał się komunikat błędu taki sam jak przy ręcznym odpalaniu Notes. W ustawieniach przycisków hardwerowych prawidłowo była wybrana aplikacja record. Przycisk nie działa nawet jak odpalę ręczie record. Co ciekawe po drugim twardym resecie przycisk nie próbuje już odpalać notes ale wcale nie działa. Jak podepnie się inny program pod ten przycisk to się odpala ale jak record to nie działa. Record odpalony ręcznie działa, ale nie z przyciskiem. Dziwne. Telefon nowy. Hard Reset wykonany prawidłowo. Może gdzieś są przechowywane jakieś informacje dodatkowe które przy HR nie znikają? Przed wgraniem 1.12 Notes działało nie pamiętam czy przycisk Record też. Flashowałem z karty oryginalnym romem z instalatora ze strony FS. Z kary bo program flashujący miał problemy z połączeniem się przez AS. Gdy pasek postępu zrobił się zielony zrobiłem HR. Może coś z tym nie tak. Czy można powtórzyć operację czy to nic nie da. Nie interesuje mnie 6 bo mam program zawodowy który nie pójdzie na 6.
Proszę o pomoc.
Napisane: Maj 02, 2009, 17:11:56
Sprzęt wylądował w serwisie wrócił i jest OK.
Trochę o problemie w wątku tutaj
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=133879.0