Hi.
No i jak tam Wasze doświadczenia z nueDynamicClock? Bo moje nie napawają optymizmem! Po pierwsze już na etapie konfiguracji często mam zwis systemu, i trzeba robić reset. Poza tym sprawdzałem za pomocą TBattery oraz Home Screen ++ zmiany aktualnego zużycia baterii. Ustawiłem zmniejszanie taktowania po 5 sec, a następnie po przygaszeniu ekranu. Testy nie wykazały żadnego zmniejszenia zapotrzebowania systemu na energię po (teoretycznym gdyż sprawdzić tego nie ma jak) zmniejszeniu taktowania. Poza tym Home Screen cały czas pokazuje tą samą, maksymalną częstotliwość. Myślę zatem że to wszystko jest lipa. Ale może Wy macie inne doświadczenia? Czekam na opinie.
DUDUS
To musisz mieć coś nie tak z romem,bo u mnie wersja 1,3 już działa idealnie przez tydzień nie zaliczyła żadnego zwisu,a wartości na gorąco zmieniają sie na Home Screenie. A mam ustawione na 389mh a na czekaniu 240 i dalej stopniowo mniej do 80mh,wg mnie najważniejsza wattość to pierwsza bo na obciążeniu procek najwięcej ciagnie a na 389mh fonik sie nie nagrzewa i napiecie potrzebne do jego działania spada 1,39 na 1,2V to już naprawde nieżle,a 389nh spokojnie starcza o spawnego działania Diamonta

A fon teraz na standardowej bateri dociąga do 2 dni

kilka rozmów kilkadziesiąt SMS troche internetu i zabawy programami.Przez noc zalicza 1% spadek bateri...po prostu jest git

Telefon pracuje na Romie Xcooma