0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kurcze tego właśnie nie próbowałem i nie zdążyłem bo oddałem go na serwis do playa:/ jak nic nie zrobią to spróbuję. Dzięki i pozdrawiam!
Cytat: pabloj w Listopad 14, 2009, 09:09:42Kurcze tego właśnie nie próbowałem i nie zdążyłem bo oddałem go na serwis do playa:/ jak nic nie zrobią to spróbuję. Dzięki i pozdrawiam!teraz play go odeśle do Regenersis i będziesz miał po gwarancji...
Jak już pisałem instrukcję czytałem i dlatego też podjąłem się wgrania tego HsrdSpl. Niestety że w trakcie wgrywania wyskakiwał błąd i po tym jak się sam zrestartował i zatrzymał na logo HTC to już nie miałem wpływu. Telefon jest już 2 tyg. w serwisie play więc myślę że został przyjęty na gwarancję.
Pozostaje mi tylko czekać na informację z salonu play na odbiór telefonu. Skoro minęło już 14dni to powinien być, a tu cisza dalej.
Tylko, że babka z serwisu mówiła, że nastąpiła próba wgrania oprogramowania przez użytkownika i uszkodzenie urządzenia ( podajże uszkodzona płyta główna ) i w statusie naprawy regeneris jest zdjęcie z bootloadera z wgranym HardSpl:/
Słuchajcie mam teraz taki problem. Wczoraj minęło 14dni od kiedy HTC jest na gwarancji i po mojej interwencji Pani z Play raczyła coś z tym zrobić i zadzwoniła do serwisu. Mówi mi, że nastąpiła ingerencja własna w zmianę oprogramowania ( z czym się zgodzę) uszkodzenie płyty głównej i koszt naprawy ponad 1000zł. Oczywiście nie wyraziłem zgody na naprawę. Czy mogę coś w związku z tym opóźnieniem coś wywalczyć, czy nie mogę nic już z tym zrobić ?