EzInput zdaje się sprawiać więcej problemów niż się nam wydaje. Wczoraj Krzysiecw podesłał mi info do sprawdzenia, odnośnie Automapy. Do mapowania przycisków wstawia się magiczne "a", które samo się wykonuje przyciskając cuda w AM. Prawdopodobnie to wina EzInput.
Dzisiaj natomiast zachciało mi się pisać SMSa w trybie landscape. Okazało się jednak, że w trybie poziomym na klawiaturze qwerty nie działa język polski (mam na myśli polski słownik). W trybie portretowym (pionowym), słownik działa zarówno w phone keyboard jak i qwerty - wszystko jest w porządku. W trybie landscape (poziomym), działa tylko słownik angielski. W opcjach ustawiony jest polski, a on leci po angielskim słowniku. Próbowałem przestawić na angielski i wrócić z powrotem na PL - ciągle nie ma słownika PL w trybie landscape.
Jak rozumiem, wszystkiemu winna jest EzInput? Też macie problem ze słownikiem na klawiaturze w trybie poziomym?
BTW: Nie instalowałem żadnej dodatkowej klawiatury ani uaktualnienia do EzInput - działam na takiej jaka jest od razu w DI v.7.