Wymachuję rękami tytlko dla tego że wątek traktuje o Romie. Powyższe problemy nie dotyczą ROMU, a samego urządzenia. To może wprowadzać w błąd Romów zaglądających na forum, zresztą całą resztę europejczyków również. No cóż bateryja jaka jest każdy widzi. Jest jak koszulka niemowlaka. Mała i łobesrana. Moja rada krótka. Może warto sprobować jeszcze z Romem Duttiego i tewakiem tam wbudowanym pt. GB Soft - ja na tym jadę i powiem że no niepowiem jest fanie. No i zasadnicza sprawa. Może jednak warto zainwestować w bateryję 1350 to zaledwie 2mm grubszy diamond. I radość będzie i wszystko stanie się prostsze.
Hi. Ja teraz myślę, że bateryjki nie da się jakoś istitnie poprawić. Trzeba się przyzwyczaić. Nie mogę założyć większej z nowymi pleckami, bo mam stacje dokującą do kompa i zestaw głośnomówiący do samochodu, w które Diamond z grubszymi pleckami nie wejdzie.
Moich 7 pytań dotyczących TF3D faktycznie nie dotyczy bezpośrednio Diamentowego ROM, no ale gdzie mam zadać pytania? W tym wątku bez wątpienia wypowiada się najwięcej osób ze sporą wiedzą. Dlatego też pozwoliłem sobie na zadanie pytań. Niestety, do dziś nie otrzymałem żadnej szczegółowej odpowiedzi. A szkoda, bo opisane tam problemy i życzenia interesują chyba szersze grono użytkowników Diamonda.
DUDUS
Napisane: Wrzesień 29, 2008, 13:45:54
Witam,
od soboty ok, godz. 16-tej mam rom Dutty'ego (wersję full), radio 05 i dziś przed południem bateria się rozładowała.
Jest to prawie dwa razy lepszy wynik niż na romie qsqi. Nie jestem jednak pewny, czy to kwestia tylko romu, bo oczytawszy się na forum z ciekawości nie zainstalowałem SU2U - w materii wysysania baterii miał mieć jakiś udział.
Wynik jaki uzyskałem jest dla mnie satysfakcjonujący - nie jest źle. 
pzdr,
immy
Hi.
No ciekawe. To jest ROM czysto anglojęzyczny, czy jest wersja polska?
DUDUS
Napisane: Wrzesień 29, 2008, 13:48:30
PS.
Poza tym ja też nie korzystam z S2U2. Ta nakładka żre baterię aż miło. !