0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Co do różnic między "3" a "PN" to chyba największa jest w automatycznym przełączaniu map..
Niestety nie posiadam Destinatora PN, opieram się o informacje przedmówców. Brak przełączania map daje mi w kość w TomTom Navigatorze (jedyny produkt na Pocketa z Europą Wschodnią - w tym z Chorwacją).
Included in Europe for the first time are Poland, The Czech Republic, Slovakia, Hungary, Turkey, Greece, Estonia, Latvia, Lithuania, Romania, Russia, Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Georgia, Macedonia, Moldova, Slovenia and Ukraine.New maps will be sold via our website www.tomtom.com as of June 2005 and will work on all GO devices, including the original GO.
Go500 Eastern Europe contains the maximum-detail, fully-connected map of Poland, The Czech Republic, Turkey, Hungary, Greece, Slovakia, Russia, Baltic States, Slovenia, Croatia, Bosnia & Herzegovina Romania, Bulgaria, Serbia & Montenegro, Belarus, Moldavia, Ukraine, Macedonia and Albania, as well as the major road network of Western Europe.
Cytat: SierekNiestety nie posiadam Destinatora PN, opieram się o informacje przedmówców. Brak przełączania map daje mi w kość w TomTom Navigatorze (jedyny produkt na Pocketa z Europą Wschodnią - w tym z Chorwacją).Mógłbyś się wreszcie zdecydować, czy masz Destinatora czy TomTom Navigatora? Jakoś w moim TomTomie nie zauważyłem Chorwacji?
Europa Wschodnia zawiera wszystkie kraje od linii Polska, Czechy, Słowenia Chorwacja, Albania, Grecja na wschód (do Rosji i Turcji).