Qtek 9090 WM 5.0

• 2 Odpowiedzi
  • 802 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kmserwis

• 16
  • Sprzęt: HERMES TyTN
Qtek 9090 WM 5.0
« dnia: Styczeń 17, 2006, 21:13:35 »
Witam wszystkich
Po przeczytaniu wielu postów zdecydowałem się na zmianę oprogramowania z WIN2003SE na WM 5.0 powiem że nawet działa całkiem nieźle nic sie nie zacina tak jak to dosyć często mi robiło na 2003 działa stabilnie blutut nie zrywa a używam GPS (przyczym dodam odrazu że wgałem też radio odrazu 1.15 bo było najnowsze) tylko jeden mały problem troszku cicho jest w słuchawce i tu mam pytania:
1) Czy jest jakaś łatka na ten problem co do głośności.
2) W informacji o systemie w polu ExtROM nic nie ma czy to jest normalne, w innych PDA np. 9100 z systemem jest podana wersja ExtROM

P.S.
Prosze nie pisać że na stronie WIKI jest opisane nie znam dokładnie angielskiego i nie wszystko potrafie odczytać dlatego zwracam się z tymi pytaniami tutaj na tym forum.
Odrazu dziękuje za wszelką odpowiedź i pomoc
Pozdrawiam

Qtek 9090 WM 5.0
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 18, 2006, 17:21:23 »
Co do WM05 to ci raczej nie pomoge bo sam nie mialem checi z tym walczyc.
Co do ExtROM powinienes miec wpsany numer softu, choc nie jestem pewien czy przy WM05 tak jest. Jaki masz rom ten pierwszy czy ten z wizarda?
Co do radio romu to bardzo dziwne bo ta wersja poprawia nieznacznie glosnosc i jakosc i zasieg urzadzenia i tak jest u mnie.

*

dareckx

instrukcja do QTEK9090
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 28, 2006, 20:23:04 »
z kąd mam wziąść polską instrukję obsługi do sprzęciku jeżeli mieszkam poza granicami kraju a przetłumaczenie tego jest prawie niemożliwe z ich języka na polski.     :roll:     :(
gdzie mogę szukać pomocy ?