witam wszystkich!!
od razu po pierwsze mowie ze jestem nowy na tym forum jak widac po postach
po 2 przygode z mda zaczynam dopiero - posiadam mda3 ponad miesiac juz i zrzylem sie z nim na tyle ze juz chyba niewroce do telefonu zwyklego
a po 3 probowalem korzystac z opcji

szukaj jednak niedalo mi to satysfakcjonujacej odpowiedzi i jasnosci w tej sprawie - pewnie dlatego ze jestem malo obeznany w tym(rowniez odnosniki do forum wiki przepatrzylem ale muj angielski jest bardziej techniczny niz słaby.... ) :roll:
tak wiec po wybawieniu sie po miesiacu stwierdzam ze czas zapoznac sie od srodka z tym co posiadam.
i wlasnie jak w temacie chcialem na poczatek zmienic wm2003se na WM5 - i tu wlasnie prosba do waz drodzy uzytkownicy o w miare jak najjasniejsze i jakanjbardziej lopatologiczne przedstawienie tej sprawy - jesli moge prosic oczywiscie

generalnie chcialbym zeby ktos to opisal w miare prosto ale wystarczajaco na tyle zebym sobie z tym poradził - oczywiscie w jezyku polskim

tak kroczek po kroku zebym mogl w miare bezstresowo zaczac przygode z tymi urzadzeniami.
tak mi sie zdaje ze tu ma znaczenie wersja romu - wiec z mojego:
ROM version: 1.06.00 ENG
ROM Date: 08/05/04
radio version: 1.00.00
protocol version: 1337.30
ExtROM version: 1.06.117 WME
model No.: PH20B
mam nadzieje ze to pomoze.
karte SD posiada 256mb bo to chyba to backup-u bedzie potrzebne?, (64 i chyba 32 gdzies tez sie znajdzie)
mam nadzieje ze wmiare dobre mialem wejscie

pozdrowienia dla wszystkich i czekam na jakies słowapomocy