Radio rom - co to?

• 4 Odpowiedzi
  • 1282 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline nivepl

• 47
  • Sprzęt: HTC HD2
Radio rom - co to?
« dnia: Styczeń 21, 2009, 14:26:31 »
Witam

Od wczoraj jestem uzytkownikiem HD. Poki co oszolomiony pieknym wyswietlaczem i coby tu nie mowic pierwszym urzadzeniem z WM, po 10 latach wiernosci Nokii i przez ost 5 lat Symbianowi.

Wybaczcie moja ignorancje i brak wiedzy ale probowalem (naprawde!) szukac i w goglach i na xdadevelopers oraz oczywiscie tu i nigdzie nie moglem znalezc odpowiedzi na proste pytanie DO CZEGO sluzy Radio rom w naszych urzadzeniach z WM? Czy mozna sie bez niego obyc i po co on tam w ogole jest?

Z gory dzieki za pomoc, jak umiescilem w zlym dziale to prosze o przeniesienie.
nivepl

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
Odp: Radio rom - co to?
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 21, 2009, 14:34:47 »
Witam

Od wczoraj jestem uzytkownikiem HD. Poki co oszolomiony pieknym wyswietlaczem i coby tu nie mowic pierwszym urzadzeniem z WM, po 10 latach wiernosci Nokii i przez ost 5 lat Symbianowi.

Wybaczcie moja ignorancje i brak wiedzy ale probowalem (naprawde!) szukac i w goglach i na xdadevelopers oraz oczywiscie tu i nigdzie nie moglem znalezc odpowiedzi na proste pytanie DO CZEGO sluzy Radio rom w naszych urzadzeniach z WM? Czy mozna sie bez niego obyc i po co on tam w ogole jest?

Z gory dzieki za pomoc, jak umiescilem w zlym dziale to prosze o przeniesienie.
nivepl

Coś słabo szukałeś

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=105474.0
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 21, 2009, 15:51:16 »
Ja tylko dodam, że za GPS też  :ok:
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline nivepl

• 47
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 21, 2009, 16:33:31 »
Czyli jesli wgram jakis ugotowany ROM BEZ Radio Romu to modul GPS/GSM/WiFi/etc nie bedzie dostepny? Innymi slowami... nie zadzwonie sobie z telefonu?:)
Czy do takich ROMow zachodzi koniecznosc dogrania sobei pozniej Radio ROMu w zaleznosci od upodoban?

*

Offline Bysio

• 3655
  • Sprzęt: iPhone, iPad, MacBookPro, AppleWatch
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 21, 2009, 16:56:51 »
Czyli jesli wgram jakis ugotowany ROM BEZ Radio Romu to modul GPS/GSM/WiFi/etc nie bedzie dostepny? Innymi slowami... nie zadzwonie sobie z telefonu?:)
Czy do takich ROMow zachodzi koniecznosc dogrania sobei pozniej Radio ROMu w zaleznosci od upodoban?

tzn ze radiorom zostanie taki jaki masz i bedziesz mogl dwonic etc
OD ZADAWANIA PYTAŃ JEST FORUM, A NIE PW