Ja widzę tylko paski jak w notesie i nic więcej. Nie ma żadnego menu do opcji. Mogę jedynie włączyć nagrywanie do amr i nagrany głos jest strasznie poszarpany. No i jak się pozbyć tego pikania przy rozpoczęciu i zakończeniu nagrywania.
Może to zależy od Rom'u. Pododobno np na niemiekich Rom'ach nie działa. Gdzie indziej występują rózne bugi.
Ja mam najnowszy WWE ugotowany przez Laurentius26 w wersji 4.
W menu ICR mam format nagrania, i wybór zapisu karta/telefon + about.
Za piewszym razem też miałem poziome kreski, teraz wypełnia je lista nagranych plików, które mogą być odtwarzane z poziomu ICR + prosta edycja/operacja na pliku typu delete lub delete all. Jakość zapisu w formacie .amr faktycznie przypomina jakiegoś skrzeczące robota z matplanety z tembrem głosu syntezy fm tak popularnej w latach 80tych poprzedniego stulecia.
Wave znacznie poprawia jakość tzn dźwięk jest stosunkowo głośny i czytelny, nie faluje nie ma żadnego fuzzy-przesterowania - chociaż daje się trochę we znaki słabe próbkowanie pliku i zbyt tkliwe wysokie tony a raczej przesadny,groteskowy górny środek (z ang. presence) .
Też zastanawiam się jak wyłączyć te brzęczyki na początku i końcu. Obecnie to dla mnie największy mankament. Szczególnie w momencie zakończenia rozmowy, gdy zwleczesz z oderwaniem ucha od słuchawki możesz postradać zmysł słuchu. Co za idiota to wymyślił .... chyba jakiś chińczyk ---> choć nic nie mam do kolegów z państwa środka

...ale te ich zamiłowania to gadżetów swoiście rozumianych. KIedyś trafiłem na jakąś chińską odmianę(czyt.podróbkę) znanego aparatu. Wszystko piszczało,śpiewało,świergało zaś każde przejście graficzne opatrzone jakimiś tandetnymi fajerwerkami.. no cud-rumunia-odpust. Chociaż panowie z kraju kwitnącej wiśni,pomimo mniejszej tendencji do taniochy chyba jednak wyprzedzają ekscentrycznymi pomysłami wielkich Mao kuzynów ze swoimi pokemonami.