No i jestem po testach. Niestety, jestem zniesmaczony. Małżonka wyciągneła mnie na zakupy na Marywilską 44 (Warszawa).
Ja również chwile pojeździłem po Warszawie, mnie żona wyciągnęła znowu do Arkadii - ojjj te baby

Program zainstalowałem na czystą kartę.
Było to pierwsze łapanie fixa programu, złapał jakąś minutę później (ok. 1 kilometra dalej) niż na co dzień wersja 6.8 - ale to chyba normalne przy pierwszym łapaniu, ściąga jakieś dodatkowe dane.
Niestety brak Miplosynca oznacza również brak Miplotrafica - a to już boli i niestety o ile na weekendzie, na luzie mogę sobie tak pojeździć to w ciągu tygodnia brak MT spowoduje że nie będę testował tej wersji.
Nie działa skalowanie - ciekawe czy to błąd czy jak wcześniej napisał nM to celowe dla niższych rozdzielczości. Jeżeli tak to powinna być tak wzmianka w informacjach.
Super że wnpm można umieścić w pilocie - oczywiście trzeba poczekać na skórki Darka, bo przy obecnej skórce 240x320 są 4 pola i jak dla mnie za mało aby upchać jeszcze wysokość.
Kurcze, kiedy w końcu umieszczą po ludzku pasek postępu - poziomo

Działają poprawnie przyciski systemowe, przy 6.8 cały czas był problem z tym - raz działały, raz nie. Tu wiele razy próbowałem i jest ok.
Nie wiem co jest z tymi kategoriami prywatnymi - wczoraj nie mogłem ich dodać do podręcznych a dzisiaj mi się udało. A wczoraj próbowałem kilka razy.
To tak na szybko, po zaliczeniu ~25km.