No dokładnie: powyżej 30 wszystko O.K, a poniżej 30 lądujemy w Trzebiatowie

.
Oczywiście przy nazwie ulicy i numerze napisane, że to Trzebiatów, ale malutkimi literami - jak szybko wpisujemy adres na pewno nie zwrócimy uwagi, że numeracja dotyczy innego miasta (miejscowości).
No i wiem, że nie chce się Wam wierzyć, że to na mapie o numerach 8 i 14 to ulica Kołobrzeska, ale tak jest i ten numer 8 dokładnie pokrywa się z punktem, który dodałem do ulubionych, kiedy dotarłem do ośrodka. Na chłopski rozum te obiekty leżą przy ul. Bocznej, ale adresy są jakie są i widocznie zanim ktoś nadał nazwę ulicy Bocznej, to najbliższą nazwaną ulicą była Kołobrzeska i tak to zostało do dzisiaj. Na prawdę w Mrzeżynie numery adresowe na tej ulicy nie zaczynają się od 30...
W każdym razie na mapie numeracja jest w porządku, a wpisać adresu się nie da.
To znaczy da się , ale wylądujemy w Trzebiatowie w okolicach rynku, a nie w ośrodku "Nestor" w Mrzeżynie

P.S. W zasadzie do ulicy Bocznej, to tych obiektów też nie można zakwalifikować, a ta ulica prowadząca do miejscowości Roby z której się zjeżdża do ośrodka nie ma nazwy. Z tego jednak wychodzi, że ostatnią ulicą "z nazwą" jaką jedziemy pod ten adres jest ul. Kołobrzeska.