sorki, ze sie wtracam, ale musze. Nie staraj sie obrazic rozmowce, a tak robisz sugerujac, ze jest cos za trudne. Ja sam w wielu kwestiach wole miec cos zrobione raz porzadnie i nie grzebac przy tym. Sadze, ze taka polityka kieruje sie wiele osob. Tyle spraw i rzeczy ma sie na glowie, ze nie ma juz czasu i przyjemnosci w pastwieniu sie nad swoimi zabawkami.
Postaraj sie zrozumiec, ze pepek swiata dla niektorych lezy gdzie indziej. Kiedys czlowiek bawil sie klockami jak dziecko, teraz po prostu nie ma na to ochoty. Stad juz blisko do lenistwa, ale to tez trzeba uszanowac, skoro komus sie nie chce grzebac, nie musi tego robic. Zycie jest coraz wygodniejsze, wszedzie wymagamy pelnej automatyzacji i zwolnienia z robienia czegokolwiek 
Jak napisałem wcześniej - dla mnie był to koniec dyskusji, ale po twoim poście ostatni raz zabiorę na ten off topic głos.
Nie jestem leniwy - po prostu niektórych rzeczy nie umiem robić i nie spieszę się tego uczyć, bo moje główne pole zainteresowania leży zupełnie gdzie indziej. Nie jestem modyfikatorem tylko użytkownikiem AM i nie tylko.
Nie zmienia to faktu, że jak pojawia się coś (modyfikacja interface'u) co mi się podoba i chciałbym to mieć to zadaję pytanie i proszę o pomoc. Między innymi po to, żeby własnymi próbami nie zepsuć tego co generalnie jest całkiem OK. I oczekuję pomocy, a nie wynurzeń co ja mógłbym i czego mi się nie chce. Bo co mógłbym to akurat ja wiem najlepiej, a czego mi się nie chce - to właśnie takiego podejścia na forum do prośby o pomoc.
Bo forum to nie chwalenie się "co to ja potrafię", ale przede wszystkim miejsce wymiany doświadczeń i platforma pomocy innym, w danej dziedzinie mniej doświadczonym.
A przynajmniej takie były założenia z tego co wiem i rozumiem.
I to już na prawdę z mojej strony wszystko.