Z tego co czytam w tym wątku to nie pozostaje nic innego jak namalować duży transparent z napisem "chcemy nowych map w wersji 5.5.3" i stanąć przed siedzibą Aquart (ul. Lucka 20/1201, Warszawa)
Dokładnie. I zamiast wodotrysków typu trafic jeszcze więcej dokładnych map. 
piona

Jestem za!
Każdy powinien mieć możliwość wyboru przy aktualizacji:
1- program + mapa
2- mapa
Na dzień dzisiejszy, chyba niewielu by zrezygnowało z v.5.5.3, gdyby można do niego załadować nową mapę.
Traffica już chyba większość ma dosyć, a ograniczenia prędkości - "bezpieczniej" jest obserwować na znakach. Na asystenta pasa ruchu, zapewne długo przyjdzie poczekać.
Dość mam też bawienia się po każdej aktualizacji w zmianę kolorków w pilocie, czy interfejsie, dostosowywanie położenia poszczególnych przycisków ekranowych do własnych upodobań. Chyba wszystkim by wyszło na zdrowie, gdyby twórcza energia została skierowana na aktualizację map, a w tym m.in. na zdecydowaną poprawę kierunkowości i kategoryzacji dróg, byśmy nie musieli jeździć alejkami parkowymi, deptakami, czy w końcu wertepami, które awansem, ktoś pokrył asfaltem.

Pomarzyć - piękna rzecz.
ProśbaProszę o sprawdzenie, jak działa ostrzeganie dla punktu:Fotoradar stacjonarny 60 km/h (z wbudowanej bazy)
DK-11, m. Żabikowo, k.Środy Wlkp
Kierunek jazdy na południe
Próbowałem różnych opcji ostrzegania i za każdym razem ostrzeganie działa dopiero w momencie mijania tego fotoradaru (mam ustawione m.in. 1000m, przy v>30, po 60 m z obu stron oraz ostrzeganie po obu stronach).
Nadmieniam, że dla innych punktów wszystko jest OK.
Po zmianie kierunku jazdy na pólnocny, ostrzeganie w tym punkcie działa prawidłowo.
To jakieś jaja ?