Automapa Android beta 3

• 449 Odpowiedzi
  • 166384 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note, Galaxy S4
Odp: Automapa Android beta 3
« Odpowiedź #270 dnia: Sierpień 07, 2012, 22:09:11 »
Producent nie docenił niczego z Androida, instalator jak za starych czasów WM stoi chwilę na "sprawdzaniu kary pamięci" - przerzucili program jak jest z WM, byle działał. Nie widać, żeby to był program Androidowy.
Palm m505 -> Treo 650 -> Eten M700 -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy S4

*

Offline lola

• 1240
  • Sprzęt: S7, Axim x51v
« Odpowiedź #271 dnia: Sierpień 07, 2012, 22:23:48 »
Możesz wrzucić gdzieś apke, no chyba, że wymaga innych plików do pobrania :D
Niestety nie mogę - prosili o nie rozpowszechnianie linka.
A pisali coś o udostępnieniu samego pliku ;)?

Pozdrawiam,
Ł.O.

*

Offline Paniki

• 337
  • [...] Jestem Ja i nie ma lepszych [...]
    • Audio SPA
  • Sprzęt: Chwilowo Spica :)... już po uff ;)
« Odpowiedź #272 dnia: Sierpień 07, 2012, 22:52:28 »
Zrobiłem 150km, ale nie na AM, bo za późno zobaczyłem, że trial się skończył :E
Prowadziło mnie NE i GM na zmianę  :D
Typhon > G500 > Wizard > Trinity > 5300 XM (Przejściowo) > Blue Angel > G900 > TyTN II > Diamond > Hero > Diamond 2 > Wildfire S > Milestone > Desire > Desire Z > HD2 > Desire HD > V970 > Evo 3D > Evo 3D > Galaxy S II > Galaxy Spica :E > Galaxy S II >

*

Offline statler

• **
  • 209
  • Sprzęt: Moto G6 Plus
« Odpowiedź #273 dnia: Sierpień 08, 2012, 08:51:46 »
Ładowanie baterii w SGS+ jest u mnie na bardzo dobrym poziomie. Nawet podczas kilkunastokilometrowej trasy stan naładowania baterii rośnie o 3-4%, w poprzednich betach o tyle spadał...
Wczoraj bardzo pozytywnie zaskoczył mnie LD w Łodzi. Z jednego końca miasta w drugi przejechałem w dużej części drogami osiedlowymi, ale dzięki temu ominąłem wiele świateł, a samą trasę pokonałem ok. 15 minut szybciej niż zazwyczaj. AM na WinCe nigdy nie zaproponowała mi podobnego rozwiązania, najczęściej pchając przez największe skrzyżowania.

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
  • Pozdrowienia / Regards / Mit freundlichen Gruessen
  • Sprzęt: SE Live (android GB 2.3.4) | HTC HD2
« Odpowiedź #274 dnia: Sierpień 08, 2012, 10:02:59 »
@statler, jakoś nie chce mi się wierzyć, że specjalnie do wersji androidowej producent zoptymalizował funkcjonalność LD :) Raczej stawiam na to, że miałeś zwyczajnie szczęście. Problem z LD jest taki, że 1-2 razy poprowadzi ciebie wg twoich oczekiwań, a 10 razy wpakuje cię w korek lub karze ci uciekać z powodu korka, którego nie ma lub był kiedyś tam (ale to pewnie akurat zasługa danych SR). Ale już na podstawie Twojego zadowolenia widać, jak różne oczekiwania użytkownik może mieć w stosunku do live trafficu. Mnie jakby program przeciągnął po uliczkach osiedlowych, to bym suchej nitki na nim nie zostawił, a patrz ktoś inny jest z tego zadowolony. No ale ja jestem z tych bardziej konserwatywnych userów. Ja wyłączyłem LD już bardzo dawno temu z jednego przede wszystkim powodu, nie mogłem zaakceptować faktu, że codziennie wsiadając do samochodu jadąc do pracy program każe mi jechać inaczej. I druga sprawa nie mogłem zaakceptować faktu, że program wyznaczył mi trasę, po czym po cichu w trakcie mi coś pozmieniał bez ostrzeżenia mnie o tym fakcie, w sensie czy ja się na to godzę. Przecież ja tę trasę mogłem sobie na spokojnie w domu na fotelu przygotować, bo taka mi odpowiada. Ludzie na forach piszą, że podobno traffic w naviekspercie jest o niebo lepszy od tego w automapie. Nie wiem na ile to prawda, na szczęście navieksperta mam tylko jako alternatywna nawigacja, a w aAM live drive wyłączyłem jak tylko odpaliłem pierwszy raz program po jego zainstalowaniu.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 08, 2012, 10:06:48 wysłana przez SpokoKoko »
android: aAM 1.4.1 (mapa 1209 PL) ; naviexpert 8.x

*

Offline statler

• **
  • 209
« Odpowiedź #275 dnia: Sierpień 08, 2012, 10:45:30 »
To, że miałem szczęście to pewne. Nawet w tym wątku pisałem, że w moim przypadku skuteczność LD wynosi 20%.
A co do zadowolenia, wiesz kiedy goni mnie czas i każda minuta się liczy, nie będę marudził. Pewnie dzisiaj lub jutro już tak różowo nie będzie...
Z prowadzenia NE faktycznie byłem bardziej zadowolony niż z LD w AM (zdążyłem już wykupić subskrypcję na rok), ale te mapy i POI... mogliby mieć trochę lepsze  :-|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 08, 2012, 10:49:14 wysłana przez statler »

*

Offline kocureq

• 1216
    • Yet Another Tech Blog
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Note, Galaxy S4
« Odpowiedź #276 dnia: Sierpień 08, 2012, 11:01:57 »
Przecież po to jest LIVE DRIVE żeby prowadzić inaczej, zależnie od warunków na drodze. To jego założenie, nie wada :)
Palm m505 -> Treo 650 -> Eten M700 -> HTC Touch Pro -> HTC HD2 -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy S4

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #277 dnia: Sierpień 08, 2012, 11:20:58 »
@kocureq pełna zgoda :) To żeby jeszcze tylko ta skuteczność o której napisał @Statler się podniosła z 20% na 85% to już będzie git :) I wtedy jak będzie mi się super śpieszyło, to mając już zaufanie do tej funkcji włączę ją na czas tego przejazdu . O i tak widzę wtedy użyteczność tego dobrodziejstwa. Dobrze, że mamy wyłącznik LD, bo w NE to chyba nie ma wyłącznika, tzn ja go nie znalazłem.

*

Offline LegiaWarszawa

• **
  • 104
  • Sprzęt: I9100
« Odpowiedź #278 dnia: Sierpień 08, 2012, 13:43:43 »
@statler, jakoś nie chce mi się wierzyć, że specjalnie do wersji androidowej producent zoptymalizował funkcjonalność LD :) Raczej stawiam na to, że miałeś zwyczajnie szczęście. Problem z LD jest taki, że 1-2 razy poprowadzi ciebie wg twoich oczekiwań, a 10 razy wpakuje cię w korek lub karze ci uciekać z powodu korka, którego nie ma lub był kiedyś tam (ale to pewnie akurat zasługa danych SR). Ale już na podstawie Twojego zadowolenia widać, jak różne oczekiwania użytkownik może mieć w stosunku do live trafficu. Mnie jakby program przeciągnął po uliczkach osiedlowych, to bym suchej nitki na nim nie zostawił, a patrz ktoś inny jest z tego zadowolony. No ale ja jestem z tych bardziej konserwatywnych userów. Ja wyłączyłem LD już bardzo dawno temu z jednego przede wszystkim powodu, nie mogłem zaakceptować faktu, że codziennie wsiadając do samochodu jadąc do pracy program każe mi jechać inaczej. I druga sprawa nie mogłem zaakceptować faktu, że program wyznaczył mi trasę, po czym po cichu w trakcie mi coś pozmieniał bez ostrzeżenia mnie o tym fakcie, w sensie czy ja się na to godzę. Przecież ja tę trasę mogłem sobie na spokojnie w domu na fotelu przygotować, bo taka mi odpowiada. Ludzie na forach piszą, że podobno traffic w naviekspercie jest o niebo lepszy od tego w automapie. Nie wiem na ile to prawda, na szczęście navieksperta mam tylko jako alternatywna nawigacja, a w aAM live drive wyłączyłem jak tylko odpaliłem pierwszy raz program po jego zainstalowaniu.
Jezdzil kolega kiedys po Warszawie np? Sa tu takie miejsce i zakładam ze w omawianej Łodzi też, że nie da sie objechać fragmentu dzielnicy inaczej, niż główną trasą z uwagi na blokady dróg, remonty, zakazy jazdy w lewo/prawo i inne - wtedy jak najbardziej jeździ się uliczkami bocznymi, zresztą ja np do pracy jadąc głównymi drogami zajmuje mi to ok 1-1:10 h. jadąc bocznymi oszczędzam jakieś 25 min. Jadąc rowerem pokonuje tą trasę w 40 min :)
Wniosek - albo am albo rower:D
ostatnio była: Nokia 5800, E72, Desire_Z, SGS i9000
jest: SGS II i9100 oraz Samsung Omnia W i8350
i narazie nie zamierzam zmienic ani na SGS III ani na Note2 :D

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #279 dnia: Sierpień 08, 2012, 14:47:02 »
@Legia... , chyba źle mnie zrozumiałeś. Skoro są zadowoleni z prowadzenia po uliczkach między blokami, to znaczy, że ta funkcja spełnia ich oczekiwania. Tylko, żeby ta skuteczność LD była większa, to też napisałem. Napisałem też, że jeżeli skuteczność będzie na poziomie 85%, to jak będę gonił gdzieś , to sobie włączę LD i pojadę uliczkami osiedlowymi, ale UWAGA w przeświadczeniu, że to faktycznie jedyna szybka alternatywa, a nie błąd danych SR, czy z powodu blokady, która była na lepszej drodze 3 godziny temu. Czy teraz lepiej odebrałeś mój punkt widzenia ? I na koniec mieszkam od urodzenia w Warszawie i jeżdżę po tym mieście codziennie od wielu lat :) 
p.s przesadziłem tylko wcześniej pisząc, że za poprowadzenie po uliczkach osiedlowych zganiłbym program. Nie zganiłbym, ale musiałby być spełniony warunek, o którym napisałem w tym poście.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 08, 2012, 14:55:08 wysłana przez SpokoKoko »

*

Offline LegiaWarszawa

• **
  • 104
  • Sprzęt: I9100
« Odpowiedź #280 dnia: Sierpień 08, 2012, 15:07:39 »
Tak wiec teraz Twoj post nabiera zupelnie innego wydzwieku. Z tym co teraz napisales zgadzam sie w 100%. To ma dzialac, jesli juz jest:)
ostatnio była: Nokia 5800, E72, Desire_Z, SGS i9000
jest: SGS II i9100 oraz Samsung Omnia W i8350
i narazie nie zamierzam zmienic ani na SGS III ani na Note2 :D

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #281 dnia: Sierpień 08, 2012, 15:46:43 »
Czy mieliście okazje rozmawiać z supportem przez telefon ? Ja ostatnio ze 3 razy rozmawiałem i mam kiepskie odczucia. jak dla mnie to nie są ludzie przygotowani do tej pracy, albo maja tylu niezadowolonych klientów, że już im się na wymioty zbiera jak dzwoni kolejny telefon i ktoś zgłasza im uwagę - kolejną :E
Właśnie jestem po takiej "sympatycznej" rozmowie z kolesiem z supportu. Zgłosiłem mu, że w aAM beta3 są nieaktywne opcje zapisu i wczytywania trasy. zapytałem dlaczego to jest nieaktywne, skoro to wersja RC. Pan mi z nieukrywanym uśmieszkiem odpowiedział, no bo to funkcje jeszcze nieopracowane i będą włączone w przyszłości. No to ja mu na to, że skoro to będzie kiedyś tam, to niech może nie drażnią klientów i powinni to chyba byli ukryć, żeby tych funkcji nie było widać w ogóle. Jak dla mnie to logiczne chyba, a może się czepiam ? :) W każdym razie Pan wyraźnie był zdziwiony w czym ja mam problem, po co to ukrywać.
Straciłem w każdym razie cierpliwość do charakteru tej rozmowy, gdzie wyraźnie ja poczułem się idiotą i pożegnałem Pana i rozłączyliśmy się. Zajebiście co nie ? :E

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
  • Sprzęt: OnePlus X, Galaxy S6, Xperia Z3 Tablet
« Odpowiedź #282 dnia: Sierpień 08, 2012, 16:21:20 »
Jak dla mnie to logiczne chyba, a może się czepiam ? :)
IMO właśnie się czepiasz. Jak sobie kupisz full wersję, a w specyfikacji będzie jak byk: "możliwość zapisu i odczytu zapisanych tras" i nie będzie działać, to można się awanturować. A tak to przecież ciągle beta, może se w niej działać wszystko wg widzimisię Aquratu.

*

Offline MarioM74

• 381
  • Sprzęt: HTC Desire S, Blow GPS35V
« Odpowiedź #283 dnia: Sierpień 08, 2012, 16:57:37 »
(...), że jeżeli skuteczność będzie na poziomie 85%, to jak będę gonił gdzieś , to sobie włączę LD i pojadę uliczkami osiedlowymi, ale UWAGA w przeświadczeniu, że to faktycznie jedyna szybka alternatywa, a nie błąd danych SR, czy z powodu blokady, która była na lepszej drodze 3 godziny temu.(...)

Możliwe, że już to było gdzieś/kiedyś rozkminiane, ale skąd wiadomo, w danej chwili, będąc na jakieś tam uliczce, że trasa wybrana przez AM jest tą jedyną sensowną alternatywą a inne trasy są gorsze pod względem traffiku? Wydaje mi się, że nie jesteśmy wstanie tego obiektywnie ocenić, bo nie wiemy jaka jest sytuacja na innych ulicach. Możemy domniemywać, ale nie wiemy na pewno. A może się mylę?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 08, 2012, 19:32:07 wysłana przez MarioM74 »

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #284 dnia: Sierpień 08, 2012, 17:42:25 »
IMO właśnie się czepiasz. Jak sobie kupisz full wersję, a w specyfikacji będzie jak byk: "możliwość zapisu i odczytu zapisanych tras" i nie będzie działać, to można się awanturować. A tak to przecież ciągle beta, może se w niej działać wszystko wg widzimisię Aquratu.
a czy jak wyjdzie final i tam te dwie opcje będą dalej wyszarzone, to czepiać się, czy uznać, że tak ma być i kiedyś tam to odblokują ? A może to przymiarka do aAM w wersji standard, comfortline lub premium , jak w samochodach, a co :E

*

Offline altroch

• 667
  • Sprzęt: Modecom WinCE 6.0/AM 6.xx, SGS3, SG Note3
« Odpowiedź #285 dnia: Sierpień 08, 2012, 19:03:19 »
Po zakończeniu licencji trial, wykupiłem licencję 90 dniową (z poziomu aplikacji, przez Play). I ku mojemu zaskoczeniu licencja zaczyna się od daty zakończenia triala, a nie od daty zakupu :evil:. Przy opcjach licencji 7, 90, 365 dni, nie powinna być liczona ciągłość licencji jak dla wAM. Jeżeli raz kupię na 7 dni, a za 3 miesiące znowu na 7 to co?

*

Offline jerzu

• 1323
    • Mój profil na FB
  • Sprzęt: iPhone 7
« Odpowiedź #286 dnia: Sierpień 08, 2012, 19:17:00 »
Wkurza mnie brak ulicy w spisie punktów POI. IMHO powinny tam być pola z nazwą ulicy i potem ew. dzielnica, miasto, co się zmieści.

Dariusz "jerzu" Niemczyński
Telefon - iPhone 7 & Moto G5
Tablet - Huawei Media Pad T5

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #287 dnia: Sierpień 08, 2012, 19:56:36 »
I ku mojemu zaskoczeniu licencja zaczyna się od daty zakończenia triala, a nie od daty zakupu :evil:. Przy opcjach licencji 7, 90, 365 dni, nie powinna być liczona ciągłość licencji jak dla wAM. Jeżeli raz kupię na 7 dni, a za 3 miesiące znowu na 7 to co?
Jestem przekonany, że to kolejny babol w programie, ale jakże spektakularny :E Przecież aAM ma być na zasadzie prepaida, czyli przedłużam kiedy mi pasuje i jadę dalej. Zgłoś to koniecznie do supportu. Ja bym też o tym napisał na facebook. Myslę, że oni bardziej martwią się o opinie tam wygłaszane niż tutaj. FB dociera do znacznie szerszego grona odbiorców, tzn tak mi się wydaje :P

*

Offline baciarek

• 687
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S5
« Odpowiedź #288 dnia: Sierpień 08, 2012, 21:34:08 »
Mam wrażenie, że odkąd zainstalowałem AM to żre mi niemiłosiernie prąd na standby po wyjściu z porgramu. Zauważył to ktoś ?
Sprawdziłem i AM zostaje po wyjściu dalej w procesach.
Kobieta + 50ml = CHMOD 777

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
« Odpowiedź #289 dnia: Sierpień 08, 2012, 21:57:35 »
Nie stwierdziłem drenażu w standby.

a czy jak wyjdzie final i tam te dwie opcje będą dalej wyszarzone, to czepiać się, czy uznać, że tak ma być i kiedyś tam to odblokują ? A może to przymiarka do aAM w wersji standard, comfortline lub premium , jak w samochodach, a co :E
Szklana kula się popsuła i nie pokazuje, co będzie w przyszłości :) Daleko mi od bronienia Aquratu, ale to uważam już za czepialstwo. Skupmy się na błędach, przecież ich nie brakuje :P

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #290 dnia: Sierpień 08, 2012, 22:21:07 »
Na błędach to niech się skupi przede wszystkim producent. Materiał dostali pewnie na tyle obszerny, że pewnie zamilkną na dłuuuuugie tygodnie jak po becie2. Myslę, że nie są samobójcami i nie wydadzą szybko finala. Mają sporo tematów do przemyśleń i to nie tylko dotyczących błędów / zaniedbań itp :P Średnia ocena klientów na google play mówi sama za siebie i wg mnie jest trafiona. Pierwszy okres zachłyśnięcia się programem mamy za sobą. Producent skosił cash i myslę, że na tym przy tym stanie programu koniec żniw.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2012, 07:31:48 wysłana przez SpokoKoko »

*

Offline robertst

• 38
  • Sprzęt: F-S LOOX N560 | LG 4X HD | Nexus 7 3G 32GB
« Odpowiedź #291 dnia: Sierpień 09, 2012, 07:26:43 »
Czy mieliście okazje rozmawiać z supportem przez telefon ? Ja ostatnio ze 3 razy rozmawiałem i mam kiepskie odczucia. jak dla mnie to nie są ludzie przygotowani do tej pracy, albo maja tylu niezadowolonych klientów, że już im się na wymioty zbiera jak dzwoni kolejny telefon i ktoś zgłasza im uwagę - kolejną
Mam dokładnie takie same odczucia - wyraźne patrzenie na klienta z góry, bardzo niesympatyczna rozmowa, niestety też żenująco niski poziom wiedzy, co pewnie nie do końca jest ich winą, niemniej po oficjalnym ruszeniu sprzedaży aplikacji w Google Play konsultant nie wiedział, czy licencja jest na urządzenie czy na usera, czy jeśli na sprzęt to czy da się przenieść na inny, czy można przenieść licencję z wAM, czy znany jest im problem z obsługą wyświetlania/ostrzegania o POI. Wszystkie pytania kazał mi wysłać w mailu (od czego oni tam k&^%wa są - nie wie, to niech sam napisze a potem oddzwoni i odpowie, ale o czym ja marzę...), a najlepsze jest to, że jak napisałem na podany w Google Play adres android@automapa.pl, wróciła zwrotka, że nie ma takiego adresu - ciekawe, czy już go uruchomili...

*

Offline Adamela

• **
  • 124
  • Sprzęt: Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #292 dnia: Sierpień 09, 2012, 09:41:11 »
....... konsultant nie wiedział, czy licencja jest na urządzenie czy na usera, czy jeśli na sprzęt to czy da się przenieść na inny, czy można przenieść licencję z wAM, czy znany jest im problem z obsługą wyświetlania/ostrzegania o POI. Wszystkie pytania kazał mi wysłać w mailu (od czego oni tam k&^%wa są - nie wie, to niech sam napisze a potem oddzwoni i odpowie, ale o czym ja marzę...)...........
Ja już jestem po telefonach i mailach.

Odpowiedź będzie jedna : "Witamy,Niestety obecnie nie ma jeszcze możliwości przenoszenia  licencji AutoMapy pomiędzy urządzeniami z systemem Android."

względnie: " Witamy,Wersja beta ma pewne ograniczenia - możliwość przenoszenia licencji na pewno z czasem będzie dodana.

Pozdrowienia / Regards / Mit freundlichen Gruessen 
AutoMapa (gm) "

*

Offline ycbo

• 810
  • Sprzęt: iPhone 11 Pro
« Odpowiedź #293 dnia: Sierpień 09, 2012, 13:54:13 »
Nie wiemy jak dużą firmą jest Aqurat, czy pracuje w dwudziesto piętrowym biurowcu czy w garażu przerobionym na biuro (miało by to wpływ na ilość programistów i pracowników).
Z doświadczenia wiem że przy telefonie na który dzwonią zawracający głowę klienci sadza się za karę najmniej rozgarniętego, co miał by odpowiadać konsultant :
A. sprawą zajmiemy się w ciągu najbliższego pół roku w nowej becie4, lub w przyszłości.
B. jest nam bardzo wstyd że tego typu błędy pojawiły się w płatnym programie RC poprawimy je natychmiast i opublikujemy stosowną poprawkę aby mogli państwo korzystać z programu bez poczucia naciągania z naszej strony.

Jeżeli ktoś wybiera odpowiedź "B" to zalecam całkowite wybudzenie i szklankę zimnej wody.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 09, 2012, 13:57:50 wysłana przez ycbo »

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #294 dnia: Sierpień 09, 2012, 14:16:44 »
@ycbo, można też postąpić z petentem tak, jak kilka dni temu support zrobił ze mną. Dzwonię i mówię, że ustawienie wyświetlania i ostrzegania o samych fotoradarach stacjonarnych w becie3 to jakiś koszmar w porównaniu do analogicznych ustawień w wersji na windows mobile. Gość z akuku ząśmiał sie delikatnie pod nosem i odpowiedział mi, że nie rozumie w czym ja mam problem, bo wszystko jest w porządku. jak się domyślasz poczułem sie jak debil i powiedziałem mu, że ten problem jest wałkowany na forach internetowych, czyli nie jestem odosobniony. On mi na to, proszę Pana ja nie mam czasu na czytanie internetu. Zakończyłem rozmowę w trybie natychmiastowym, bo szkoda mi było dalszych impulsów.

*

Offline vonski

• a.k.a. borubar
  • 7226
  • Free bootloaders!
« Odpowiedź #295 dnia: Sierpień 09, 2012, 14:24:51 »
No i dobrze prawi, po co ma czytać, on ma odbierać telefony :P

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #296 dnia: Sierpień 09, 2012, 18:06:57 »
Poczytałem sobie dziś internet i wnioskuję, że zacznie masowo od dziś przybywać chętnych do testowania bety3 RC :E
Dzięki temu więcej błędów zostanie zgłoszonych do producenta i finalnie będziemy mieć lepszy produkt :P

*

Offline statler

• **
  • 209
« Odpowiedź #297 dnia: Sierpień 09, 2012, 19:27:59 »
Hehehe   :E Oczywiście pod warunkiem, że najnowsi użytkownicy będą w stanie podać nr licencji  :wink:

*

Offline SpokoKoko

• **
  • 220
« Odpowiedź #298 dnia: Sierpień 09, 2012, 19:31:46 »
przy zgłaszaniu błędów nie trzeba podawać numeru licencji

*

ratajczyk

« Odpowiedź #299 dnia: Sierpień 09, 2012, 22:29:06 »
Nie wiemy jak dużą firmą jest Aqurat, czy pracuje w dwudziesto piętrowym biurowcu czy w garażu przerobionym na biuro (miało by to wpływ na ilość programistów i pracowników).
Z doświadczenia wiem że przy telefonie na który dzwonią zawracający głowę klienci sadza się za karę najmniej rozgarniętego, co miał by odpowiadać konsultant :
A. sprawą zajmiemy się w ciągu najbliższego pół roku w nowej becie4, lub w przyszłości.
B. jest nam bardzo wstyd że tego typu błędy pojawiły się w płatnym programie RC poprawimy je natychmiast i opublikujemy stosowną poprawkę aby mogli państwo korzystać z programu bez poczucia naciągania z naszej strony.

Jeżeli ktoś wybiera odpowiedź "B" to zalecam całkowite wybudzenie i szklankę zimnej wody.

kiedys byla to mala firma - program dzialal lepiej  :proud:
odkad przemianowali sie na korporacje - (przemial niezly) to i standardy "poszly w gore"  :wink: