Długie oczekiwanie pozbawiło wielu instynktu samozachowawczego i zaczęli klikać gdzie popadnie.
...
Dla mnie problemem bety3 jest dalej wiele błędów i tak mało poprawionych funkcji w stosunku do bety2, Aqurat poddał się i współpracuje z zewnętrzną firmą Javart bo sam miał problem z ogarnięciem tematu Android lub woli dochody bez specjalnego wysiłku.
Co w aAM nie działało i co dalej nie działa wiadomo z wpisów wyżej (wiele funkcji menu dalej jest bezużytecznych bo nie ma znaczenia czy coś zostanie wybrane czy nie to i tak jest jak było), więc jak ktoś już napisał RC to prawie gotowy produkt jest w tym przypadku żartem, żartem a właściwie bezczelnością jest informacja na stronie Aquratu jak dobrym pomysłem było sprzedawanie tego nie dokończonego czegoś i jakie skutki finansowe osiągnięto.
...
Dokładnie tak

niestety... Mocno liczyłem na coś więcej, na nowe rozwiązania a tymczasem dostaliśmy starego, cuchnącego kotleta w świeżej panierce. Jestem rozczarowany tą wersją i myślę, że większość sądzi podobnie, tym bardziej jeśli dali się ponieść i tak jak ja wykupili już 90-dniową subskrypcję. Po opadnięciu emocji związanych z pojawieniem się tej bety RC i po testach stwierdzam, że owszem, program działa, ale z błędami więc trudno o podobne zadowolenie jak z wersji na WinCe. Jeśli tak wg producenta wygląda program Release Candidate, to nie mam pytań

. Mam aktywną licencję na WinCe, ale męczyło i męczy mnie nadal zabieranie dwóch dodatkowych urządzeń (GPS + telefon z obsługą DUN), więc z niecierpliwością czekałem na aAm i mimo, że miałem już wykupiony roczny abonament na NaviExperta znów zaufałem Aquratowi, ale obawiam się, że po raz ostatni. Cóż, za przyzwyczajenie do programu płaci się frycowe. Najwyższy czas olać sentymenty.
Odnoszę wrażenie, że decydenci w Aquracie oderwali się od rzeczywistości i wierzą jedynie w marketingowe wpisy "zachwyconych klientów". Panowie, nie tędy droga...
A wracając do cen, szczerze wątpię aby AM utrzymała dobrą sprzedaż po zakończeniu promocji. Skoro posiadacze Iphone'ów skamlą na forach o wersję "działającą inaczej"

, trudno przypuszczać, żeby w przypadku Androida miało być inaczej. Zwłaszcza, że jedyną "zaletą" legalnej wersji jest dostęp do LD, którego jakość jest... dyskusyjna
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)