Panowie , nikt nie poruszał tego tematu, jakie macie doświadczenia na swoich urządzeniach z obsługą telefonu, chodzi mi o połączenia przychodzące zwłaszcza. Ja mam kiepskie doświadczenia, jadę z nawigacją dzwoni telefon, telefon wychodzi na pierwszy plan, to akurat oczywiste, nie odbieram tego połączenia, telefon po kilku sygnałach milknie i wraca ekran nawigacji, ale sam nagle przyciemnia się i po kilkunastu sekundach już nie widzę nic na ekranie. Dopiero jak włączę ponownie telefon i odblokuję ekran, to aAM dalej działa normalnie. Inny przykład nawigacja chodzi, dzwoni telefon, odbieram go, przełączam rozmówcę na wbudowany w telefon głośnik, rozmawiamy, ekran navi pod spodem i nic nie widać, bo widać zdjęcie kontaktu itd. Po zakończeniu rozmowy navi już nie nawiguje, albo nie mam trasy, albo program sam się zamknął, to różnie bywa. A tak w ogóle, to jak ja z kolei potrzebuję zadzwonić, to brakuje mi na ekranie navi takiej ikony telefonu, jak w wAM. Teraz jak w trakcie nawigowania potrzebuję zadzwonić (z nawigowaniem na pierwszym planie oczywiście w trakcie rozmowy), to sporo czynności muszę wykonać, a w sumie powinno być tak: naciskam ikonkę telefonu , pojawia się klawiatura, wybieram z kontaktów osobę, dzwonię. W momencie nawiązania połączenia po 10 sekundach od rozpoczęcia rozmowy navi wyskakuje na pierwszy plan, a jak swobodnie równolegle rozmawiam. Jak będę potrzebował przywołać telefon np celem rozłączenia połączenia, to naciskam ten telefonik na ekranie nawigacji i telefon pojawia się na pierwszym planie. Dobra koniec marzeń, na razie

Jak to u was wygląda ? Czy jest okey i nie ma co się czepiać ?