Właśnie przejechałem na becie trasę z Warszawy do Bratysławy i oprócz opisywanych tu błędów muszę powiedzieć że beta spisała się bardzo dobrze.
- Jedno co zauważyłem to to, że od warszawy do Kielc pasek postępu trasy wskazywał cały czas tylko 2% przejechanej trasy. To prawie 1/3 trasy więc trochę za mało tych procentów.
- Sprawdzam sobie w hotelu punkty POI które naniosłem podczas jazdy i propozycje zmian / usunięcia punktów i muszę powiedzieć że zsynchronizowało się tylko kilka POI po reszcie ani śladu. Do poprawy.
Połączone: Sierpień 01, 2011, 07:10:30
Tak teraz sprawdzam punkty i dochodzę do wniosku że przy opcji usuwania POI w programie i pola uzasadnienia usunięcia punktu powinna się tam dodatkowo znajdować lista wyboru z 2-3 znaczeniami np.
- Brak POI w tym miejscu
- Poi nieaktualny
- nie prawidłowa lokalizacja
Lista taka znacznie ułatwiła by usuwanie punktów podczas jazdy. Obecnie uzasadnienie usunięcia jest dość uciążliwe
Połączone: Sierpień 01, 2011, 07:33:12
I pojawiają się kolejne problemy, na które MiploTraffic był bardzo dobrym rozwiązaniem.
Moim zdaniem nie zrezygnują z MiploTraffic gdyż było by to trochę jak strzelenie sobie w kolano.
Podejrzewam że cały ten dział może zostać przeorganizowany.