Nie widzę różnic, przecież wyraźnie piszę.
Tam gdzie 6.9 nie pokazuje nazwy, tam 6.8.1 też nie pokazuje.
To może masz inną AM 6.8.1
A na dolnej może Ci nie wyświetlać, bo się nie mieszczą.
Na górnej też...
To w końcu widzisz różnicę czy nie?
Bo AM 6.8.1 obcina nazwy ulic/rond a AM 6.9 nie pokazuje wcale.
AM 6 8 1
Połączone: [time]Lipiec 30, 2011, 23:27:46[/time]
ja dzis mialem jeszcze taki kwiatek, ze na gornej belce mialem kompletnie pusto, dopiero po manewrze slownik sie obudzil i pokazal na belce co mnie tam czeka za kilka kilometrow. Niestety obrazka nie zrobilem 
Bo jeśli np. manewr jest na rondzie to AM w nazwie manewru poikazuje nazwę ronda (nie wiem po co) zamiast nazwę ulicy za rondem (przykład na moim filmiku wyżej ronda im.Honorowych Krwiodawców).
Może trafiło Ci się rondo bez nazwy.
Podobnie jest, jeśli za manewrem jest kilkumetrowy odcinek drogi, który jest rozdzielony wysepką między zjazdem w prawo ze strony przeciwpołożnej. Dla AM to jeszcze nie jest następna ulica i pokazuje tylko np. nr drogi zamiast nazwy ulicy.
Na moim filmiku tak jest przy skręcie w lewo z Al.Solidarności w Al.Sikorskiego.
Jeśli ten kilkumetrowy odcinek nie był numerowaną drogą, to na górnej belce miałeś pusto.
Ciekawe jest, jak się jedzie od centrum Al.Kraśnicką i skręca się w Boh.Monte Cassino (podobny układ dróg z wysepkami).
Zamiast komunikat być jedynie "w lewo" to jest "w lewo i za 10 metrów prosto". Pomijając bezsensowność tak drobiazgowego rozkładania układu dróg to niby gdzie miałbym pojechać po skręceniu w lewo?