Myślisz że tak szybko skocza z 6.6 na 7 ?
Zazwyczaj pełne litery oznaczały duże zmiany.
hmm niech pomyslę ... nowe ikonki w GUI?
ogólnie od ponad trzech lat to ten sam program tylko trochę bardziej niebieski interfejs, dodano obrysy budynków oraz ostatnio niezbyt działający system omijania korków i niebyt działający strzałki na skrzyzowaniach. niezbyt uważny użytkownik pewnie zauważy przechodząc z wersji 4 ileśtam na 6 ileśtam że ma bardziej niebiesko na ekranie

a ja ciągle odnoszę wrażenie że pisany na PCecie dla użytkowników PCtów a nie dla smarfonów PNA czy PDA. Ale kto ma zrobić te duże zmiany jak z wywiadu wynika że program piszą trzy osoby?
Puniek, wczoraj mój brat pożyczył sobie ode mnie AM i pojechał z Krakowa do Buska zdroju
deszcz burze nawałnice że końca maski nie widać, AM dwa razy wywiodła go w takie buraki żę wracał z powrotem na główną bo strach się bać jakby co, bo przecież jak gałęż zatarasuje drogę to do rana będzie czekał na pomoc,
A w drodze powrotnej w tych burzach wywiodła go prawie do jakiegoś jeziora. włosy mi się na głowie jeżyły jak słuchałem co mi opowiadał, AM nie zwalnia z obowiązku myslenia , to pomyślał , wyłączył badziewie i pojechał głownymi drogami i bezpiecznie bez korków dotarł do domu.
Z Krakowa do Buska Zdroju są trzy alternatywne drogi :79 -jeden wielki korek, 776-dziury i same remonty, lub 7 przez Jędrzejów , ta ostatnia choć najdłuższa i ciut naokoło to w praktyce najszybsza i najbezpieczniejsza, oczywiście AM jej nie zaproponowała.