Niestety babole w AM występują.
babole babolami ale wczoraj miałem szansę być w Gorlicach pierwszy raz w życiu ..trasa z Krakowa bajka ..automapa znalazła taką trasę ze widoki były nieziemskie (btw drogi na wsiach mają lepsze niż w Krakowie

i całkowita płynność ruchu

tez zachowana
hardcore zaczął się w Gorlicach w mieście dosłownie 1 km przed celem ...automapa chciała przejechać przez rynek a tam jest rozkopane aż miło i dodatkowo niektóre z dróg zrobiły się jednokierunkowe lub zmieniły kierunkowość ...myślałem że jak mam SR i LD + Miplo traffic z blokadami to jakoś to będzie ...ale kicha nic nie jest naniesione i nawet jak próbowałem AM coś zasugerować jadąc kawałek dalej w kierunku którego nie próbowała to ciągle upierała się wracać do rynku ...ehhh
po raz pierwszy pomyślałem że potrzebuje guzik "blokuj drogę na której aktualnie jestem" i tak przejechać z 10 razy przez teren okolicy rynku i może jak bym wtedy po blokował cały kwartał to automapa by nadłożyła z X km i pojechała bokiem

i tu pytanie zakładając że ma sytuację jak powyżej i chciałbym "zaktualizować" okolicę co by następni kierujący nie bawili się jak ja to jak szybko to można wykonać - jak zgłosić z poziomu automaty w czasie jazdy takie blokady lub kierunkowości dróg ..bo szczerze po czasie to nie potrafię odtworzyć wszystkiego z głowy
ps. zakładając ze pojawią się głosy pytające to oświadczam mam org AM i org aktualny system w HTC HD2