Parę spostrzeżeń ode mnie: Będąc na wakacjach pojawiła sie wersja 6.6.0 beta 1 i beta 2. Zastanawiałem sie czy instalować betę w perspektywie powrotu z wakacji do domu? No cóż postanowiłem to zrobić, co więcej postanowiłem wrócić nie po swojej ręcznie wytyczonej lecz zdałam się w pełni na urządzenie. dodam, że urządzenie to Samsung Omnia II (z włączonym am trafic) A więc po kolei: trasa Władysławowo-Poznań, pierwsze miłe zaskoczenie spotkało mnie na samym początku trasa została wytyczona z ominięciem 30 km mordęgi w korkach do obwodnicy trójmiejskiej (Ci co byli w Władku wiedzą o czym mówię) pojejachm przez Łebcz, Swięcino, do Wejcherowa, potem na Lębork, Bytów (przed Bytowem skręciłem w lewo i do Bytowa dojechałm inną trasą niż standardowa) Następnie w Bytowie na Chojnice ale po drodze skręt w prawo i znalazłem sie na drodze do Człuchowa, a potem dalej i dojechałem do Margonina, Budzynia i dostałem sie do trasy Piła-Poznań, pomyślałem masz tu człowieku teraz do Poznania auto za autem lecz tu kolejna niespodzianka przed Obornikami automapa dokonała przeliczenia i kazał skręcić w lewo na Rogoźno a potem nagle zamiast Rogoźno to skręciłem bezpośrednio na Murowaną Goślinę i prosto do Poznania.
Jestem b.mile zaskoczony!!! Po drodze mały ruch, były momenty że przez 5-10 inut nikt oprócz mnie nie pojawił sie na drodze, przyznam, że kilka razy drogi były dziurawe, łącznie może z 10 km, zdarzyło się kilkanaście kilometrów wąskej drogi.
APR bo na niego zwracałem szczególną uwagę pojawił się dopiero w ..... Poznaniu, ogólnie ok. ale w dwóch miejscach "babole" Na trasie w paru miejscach momentach (na mapie) pojawiały się informacje o przejazdach kolejowych, których faktycznie na "żywo" już nie ma. 2-3 razy sygnał zjeżdzał z trasy i gubił się
Miła niespodzianka spotkała mnie również w opcji dotrzesz do celu o: we Władysławowie a więc na początku trasy, AM pokazywała godzinę 22:45, na trasie często ten czas był modyfikowany od 22:40 do 23:05. Na miejscu byłem o 22:58 !!!!
Mam nadzieję,że finalna wersja 6.6.0 będzie bardziej stabilniejsza ale ogólnie ja jestem zadowolony