To może ja się też podzielę swoimi doświadczeniami z jazdą na AM 6.6.0 beta 2. Ogólnie jest to mój pierwszy kontakt z jakąkolwiek Betą AM. W tym tygodniu jechałem z Bełchatowa do Warszawy i jej okolic. Ogólnie moim zdaniem AM sprawiła się super przeprowadziła mnie przez jakieś wioski jednak ominąłem dużo korków i zaoszczędziłem sporo czasu. Po samej Warszawie również dawał radę. APR działał tam jak należy i to się liczy. W czasie powrotu również było OK. W weekend pojechałem w okolice Kielc. Drogę znam na pamięć tak więc nawigacja jest mi tak średnio potrzebna jednak na wszelki wypadek mam ją zawsze przy sobie. Wszystko działało i prowadziło jak trzeba. Jednak APR w Piotrkowie trybunalskim nie zawsze działał jak potrzeba. Na przykład pokazywał tylko 2 pasy mimo, że droga była 4 pasmowa, 2 środkowe były dla mnie natomiast 2 skrajne nie potrzebne, on jednak tego nie pokazywał. Ogólnie testy wyszły b. dobrze. Nie zauważyłem żadnych problemów. Wydaje mi się, że pozycja była ustalana o wiele szybciej niż we wcześniejszych wersjach. To tyle ode mnie.
Pozdrawiam