AutoMapa 6.5 beta - testy już czas zacząć.

• 647 Odpowiedzi
  • 170870 Wyświetleń

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
  • Sprzęt: Navroad Vivo Plus, Huawei Honor 6
Odp: AutoMapa 6.5 beta - testy już czas zacząć.
« Odpowiedź #240 dnia: Maj 04, 2010, 00:24:43 »
Sam sobie zaprzeczasz:
... W najgorszym razie zostanie skorygowane z 2 miesiące.

Więc albo mam ją już albo w najgorszym razie za 2 miesiące.  :-|

Z mojej strony EOT (w temacie czy rozumiem ideę synchronizacji przyrostowej). :)

Jeśli uważasz, że mnie to zaboli, to się mylisz. Starsza pani zrozumiała, bo chciała, a to dla mnie ważniejsze  :ok:

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #241 dnia: Maj 04, 2010, 00:40:20 »

Próbowałeś opcji "Synchronizuj jednorazowo wszystko"?
Tak... zamiast tych gównianych wbudowanych z szybkością o wielkości bakterii wpisaną do znaku,  wolę jedną ikonkę dla wszystkich stacjonarnych a dokładnie tą: http://www.miplo.pl/community/?i=980&start=200&a=icons&s=fotoradar&dir=1

Pozdrawiam
ISTQB Certified Tester

*

Offline ochkarol

• 4813
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A8
« Odpowiedź #242 dnia: Maj 04, 2010, 00:41:57 »
Jeśli uważasz, że mnie to zaboli, to się mylisz. ...
Absolutnie nie było to moim celem.
Szkoda tylko, że uzurpujesz sobie prawo do jedynie słusznych tez.
Ja Ciebie rozumiem i rozumiem Twoje potrzeby, oczekiwania wobec AM i argumenty.
Zrozum i Ty, że są inni, którzy te oczekiwania wobec AM mają rozbieżne od Twoich, co nie znaczy, że mniej ważne.

Połączone: Maj 04, 2010, 00:44:59
Tak... zamiast tych gównianych wbudowanych z szybkością o wielkości bakterii wpisaną do znaku,  wolę jedną ikonkę dla wszystkich stacjonarnych a dokładnie tą:...
Rozumiem, że masz ją wybraną w Miplo...
Jeśli tak to nie zostaje Ci nic innego jak pobrać plik, sklonować go odpowiednią ilość razy i ponazywać pliki "ręcznie".
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 00:44:59 wysłana przez ochkarol »
Pozdrawiam
Karol
. : Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli. : .

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
« Odpowiedź #243 dnia: Maj 04, 2010, 02:00:10 »
Jeśli uważasz, że mnie to zaboli, to się mylisz. ...
Absolutnie nie było to moim celem.
Szkoda tylko, że uzurpujesz sobie prawo do jedynie słusznych tez.
Ja Ciebie rozumiem i rozumiem Twoje potrzeby, oczekiwania wobec AM i argumenty.
Zrozum i Ty, że są inni, którzy te oczekiwania wobec AM mają rozbieżne od Twoich, co nie znaczy, że mniej ważne.

Dlatego prosiłem o podanie choćby jednego przykładu, że ściąganie "pełnej" kategorii jest niezbędne, bo może wystarczy "przyrostowo". Wtedy możemy podyskutować, czy aby na pewno jest to takie istotne, czy tylko chodzi o "doktrynerstwo". Bo może się okazać, że ten jeden promil niezgodności bazy AM z aktualnym stanem Miplo jest niczym wobec procentów niezgodności bazy Miplo z rzeczywistością.

Po??czone: Maj 04, 2010, 02:03:02

Nie wiem. Od dawna używam synchronizacji przyrostowej i nie widzę sensu ściągania wszystkiego z Miplo. Szczególnie teraz, gdy będzie można edytować punkty wbudowane (nie wiem czy to działa prawidłowo, bo do edycji używam Miplo z Targeo).

Niestety nie działa prawidłowo. Punkty można edytować co prawda, ale tworzą się duble i zmienia się nazwa punktu na nazwę kategorii przy okazji.
Jeżeli się z tym uporają to rzeczywiście pobieranie pełnych kategorii z miplo stanie się zbyteczne.

Chciałbym zwrócić uwagę, że jest to wersja beta 1 i zrozumiałe jest, że występują błędy. Po to są betatesty.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 02:03:02 wysłana przez akubit »

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #244 dnia: Maj 04, 2010, 02:07:10 »
Dlatego prosiłem o podanie choćby jednego przykładu, że ściąganie "pełnej" kategorii jest niezbędne, bo może wystarczy "przyrostowo".
Np usunięcie punktu POI "Pogotowie" z bazy, gdy placówka nie będzie istniała.
Przy synchronizacji przyrostowej POI będzie wisiał do następnej aktualizacji programu.
Przy synchronizacji pełnej zniknie przy najbliższej synchronizacji.
To jest dla mnie istotna różnica.
Wtedy możemy podyskutować, czy aby na pewno jest to takie istotne, czy tylko chodzi o "doktrynerstwo"
Skoro jest funkcja pełnej synchronizacji to niech działa prawidłowo.
Jeśli okaże się zbędna - zlikwidujmy tę opcję.

Wtedy możemy podyskutować, czy aby na pewno jest to takie istotne, czy tylko chodzi o "doktrynerstwo". Bo może się okazać, że ten jeden promil niezgodności bazy AM z aktualnym stanem Miplo jest niczym wobec procentów niezgodności bazy Miplo z rzeczywistością.
To już inna kwestia...
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 02:12:20 wysłana przez ochkarol »
Pozdrawiam
Karol

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
« Odpowiedź #245 dnia: Maj 04, 2010, 02:30:00 »
Np usunięcie punktu POI "Pogotowie" z bazy, gdy placówka nie będzie istniała.
Przy synchronizacji przyrostowej POI będzie wisiał do następnej aktualizacji programu.
Przy synchronizacji pełnej zniknie przy najbliższej synchronizacji.
To jest dla mnie istotna różnica.

Naprawdę? Problem jest wydumany. Podaj mi choć jeden taki przypadek. Jeślibyś nawet taki znalazł, to bardziej prawdopodobne jest, że nie znajdzie się on także w bazie Miplo. Prawdopodobieństwo, że trafisz na niego ->0. Prawdopodobieństwo, że będziesz miał problemy z POI przy ściąganiu wszystkich POI z Miplo ->1
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 02:32:22 wysłana przez akubit »

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #246 dnia: Maj 04, 2010, 02:39:39 »
... Prawdopodobieństwo, że będziesz miał problemy z POI przy ściąganiu wszystkich POI z Miplo ->1
Jak do tej pory nie było i chciałbym aby było tak dalej.
Nie będę się w kółko powtarzał, że skoro jest jakaś funkcja to powinna działać prawidłowo.
Skoro Ciebie ona nie interesuje, więc jak nie wiesz jak problem rozwiązać (oprócz nieużywania funkcji), to daj już spokój, bo wystarczająco zaśmieciliśmy ten wątek.
Dobranoc  :)
Pozdrawiam
Karol

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
« Odpowiedź #247 dnia: Maj 04, 2010, 02:47:13 »
Czyli jednak "doktrynerstwo". Dobranoc.

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
« Odpowiedź #248 dnia: Maj 04, 2010, 09:29:27 »
Jak dla mnie to cała dyskusja o POI w AM tocząca się przecież już nie jeden miesiąc i nie pierwszą wersję świadczy dobitnie o jednym: albo zbędne jest MIPLO albo zbędne są POI w AM.

Dziwi mnie też sytuacja w której okazuje się, że MIPLO nie wiec co się dzieje / co się będzie działo w AM i jest do tego kompletnie nieprzygotowane.

Polecam Regulamin forum !!

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #249 dnia: Maj 04, 2010, 10:18:25 »
Tak... zamiast tych gównianych wbudowanych z szybkością o wielkości bakterii wpisaną do znaku,  wolę jedną ikonkę dla wszystkich stacjonarnych a dokładnie tą:...
Rozumiem, że masz ją wybraną w Miplo...
Jeśli tak to nie zostaje Ci nic innego jak pobrać plik, sklonować go odpowiednią ilość razy i ponazywać pliki "ręcznie".
Zrobili super ułatwienie... ale mam pytanie: czemu po prostu nie działa pełna synchronizacja??????????????????????
ISTQB Certified Tester

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #250 dnia: Maj 04, 2010, 10:21:48 »
To może po prostu zapytaj support?
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline pyt

• 19
    • Pyt strona domowa
  • Sprzęt: Treo -> MDA I > Compact -> Diamond -> x10 mini pro
« Odpowiedź #251 dnia: Maj 04, 2010, 10:54:13 »
Jak dla mnie porażka - złe wskazywanie pozycji - np. w Wa-wie (jeżdżę niby po chodnikach i zjeżdżam z trasy)... czcionka ulic jak dla mnie za duża, pewnie bym sobie wyłączył nie mówiąc o zmianie domyślnych ustawień początkowych (port GPS, zarządzenie energią). Wracam do poprzedniej wersji
--
Pozdrawiam
Pyt

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #252 dnia: Maj 04, 2010, 11:15:00 »
Jak dla mnie porażka - złe wskazywanie pozycji - np. w Wa-wie (jeżdżę niby po chodnikach i zjeżdżam z trasy)...
Poczym wnosisz, ze to wina tej akurat wersji programu a nie np. słabego sygnału GPS (pogoda ostatnio nie najlepsza).
czcionka ulic jak dla mnie za duża, pewnie bym sobie wyłączył nie mówiąc o zmianie domyślnych ustawień początkowych (port GPS, zarządzenie energią). Wracam do poprzedniej wersji
Może warto napisać do supportu - toż to beta. Jak będzie ktoś jeszcze zgłaszał tego typu uwagi, to jest szansa na poprawienie.
Pozdrawiam
Karol

*

Offline MarioM74

• 381
  • Sprzęt: HTC Desire S, Blow GPS35V
« Odpowiedź #253 dnia: Maj 04, 2010, 11:25:09 »
Jak dla mnie porażka - złe wskazywanie pozycji - np. w Wa-wie (jeżdżę niby po chodnikach i zjeżdżam z trasy)...

To nie musi być związane z AM.
W sobotę trochę jeździłem z najnowszą AM i było wszystko OK, ale faktycznie dzisiaj rano 3 razy ustawiała mnie na chodniku lub równoległej ulicy. Ale niebo jest mocno zachmurzone, co nie pomaga w utrzymaniu fixa.

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #254 dnia: Maj 04, 2010, 11:30:21 »
... ale faktycznie dzisiaj rano 3 razy ustawiała mnie na chodniku lub równoległej ulicy. Ale niebo jest mocno zachmurzone, co nie pomaga w utrzymaniu fixa.
... i w przypadku smartphone'ów słabszy odbiornik GPS.
A jeszcze jak umieszczony nie bezpośrednio pd szybą, tylko np. w uchwycie na kratce wylotu powietrza...
Pozdrawiam
Karol

*

Offline jachraniak

• 2152
  • Sprzęt: iPhone 13
« Odpowiedź #255 dnia: Maj 04, 2010, 13:12:20 »
Wybaczcie że drążę tak dla drążenia... tak się zastanawiam - gdy się pojawi (w końcu) wersja pod Apple Iphone, to co - znowu będą testy? Nie można było tego opędzić za tym (jednym) podejściem? Chyba że te "przecieki" to fejki.

*

Offline MarioM74

• 381
  • Sprzęt: HTC Desire S, Blow GPS35V
« Odpowiedź #256 dnia: Maj 04, 2010, 13:14:12 »
... i w przypadku smartphone'ów słabszy odbiornik GPS.
A jeszcze jak umieszczony nie bezpośrednio pd szybą, tylko np. w uchwycie na kratce wylotu powietrza...
Dokładnie... lata świetlne temu osławiona wersja 5.5.3 po wyjeździe z tunelu przez 500 metrów prowadziła mnie po Wiśle :) Takie wahnięcia się zdarzają, hehe.

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
« Odpowiedź #257 dnia: Maj 04, 2010, 13:14:57 »
Koledzy ! Cały czas odnoszę wrażenie że zapominacie że mamy tu betę.  Coś nie działa ok znaleźliśmy błąd bety -zgłaszamy  ,ale pisanie o porażce     to .... to....  to porażka  :E
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #258 dnia: Maj 04, 2010, 13:18:30 »
Koledzy ! Cały czas odnoszę wrażenie że zapominacie że mamy tu betę.  Coś nie działa ok znaleźliśmy błąd bety -zgłaszamy  ,ale pisanie o porażce     to .... to....  to porażka  :E
Dokładnie  :ok:
Zgłaszamy i informujemy się tu nawzajem, tak aby inni mogli też to sprawdzić, bo pewne błędy mogą występować np. tylko w pewnych okolicznościach środowiskowych, geograficznych lub sprzętowych.
Pozdrawiam
Karol

*

Offline iceneon

• 995
« Odpowiedź #259 dnia: Maj 04, 2010, 13:25:27 »
Potwierdzam wskaźnik uciekający poza trasę. Dziś zwiał mi dwa razy przy zakrętach 90 stopni poza terenem zabudowanym i jechał sobie po polu :E
Zgłaszam do działu bety.

*

Offline Dolek

• 2023
  • Sprzęt: Waze znakomicie się sprawuje
« Odpowiedź #260 dnia: Maj 04, 2010, 14:26:25 »
Chciałbym zwrócić uwagę, że jest to wersja beta 1 i zrozumiałe jest, że występują błędy. Po to są betatesty.

Ja to rozumiem i sam już dwóm czy trzem osobom to samo pisałem  :mrgreen:
Ale puki nie będzie to działało poprawnie wolałbym synchronizować pełną bazę a takiej możliwości jak na razie nie ma.

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #261 dnia: Maj 04, 2010, 14:33:09 »
... Ale puki nie będzie to działało poprawnie wolałbym synchronizować pełną bazę a takiej możliwości jak na razie nie ma.
Nie bądź "doktryniarzem"  :wink:  :wink:  :wink:
Pozdrawiam
Karol

*

Offline Dolek

• 2023
« Odpowiedź #262 dnia: Maj 04, 2010, 14:44:23 »
Nie bądź "doktryniarzem"  :wink:  :wink:  :wink:

Zgodzę się z Akubitem że dla wielu osób synchronizacja przyrostowa jest wystarczająca. Wręcz chyba mógłbym napisać że dla większości.
Ale jeżeli ktoś stara się aktywnie działać na miplo to niestety synchronizacja przyrostowa się nie sprawdza - duble punktów. Jeżeli zostanie to poprawione to będzie super, wtedy kategorie subskrypcji na miplo raczej będą niepotrzebne. Włączę przyrostową dla wszystkich kategorii.

Dodatkowo nadal jeżdżę na AM6.2 - synchronizacja przyrostowa dla stanu programu 6.5 też jest chyba błędna.

*

Offline kiniu

• *
  • 89
  • Sprzęt: Goclever4366FMBT & HTC HD2  & (FSn560)
« Odpowiedź #263 dnia: Maj 04, 2010, 14:45:26 »
Witam,
To ja napiszę swoje trzy grosze. Dziś pierwsza trasa ok 200km. Wyznaczenie trasy wg. mnie bardzo dobre. W chwili kiedy pojechałem inaczej szybkie przeliczenie zamiast ciągłego komunikatu " zawróć..."
Potwierdzam "problem" że w Łodzi prowadzi przez centrum ale to tylko z planowania trasy - nie jechałem tamtędy.
Moje urządzenie to Goclever 4366 FM BT - AM Traffic działa po DUN bez problemu. Bardzo dobrze że monopol Navroad'a został przełamany bo bardzo się cenili.

Ikona terenu zabudowanego znikła tyko raz (z tego co zauważyłem) i to na bardzo krótko. Co ciekawe włączyła się dokładnie jak zaczynał się teren zabudowany.
Co do znaku ograniczenie prędkości to na mojej trasie nie zauważyłem błędów.

Profilu nie zapamiętuje.

Myślę że po poprawkach może to być całkiem udana wersja.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 14:53:47 wysłana przez kiniu »

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
« Odpowiedź #264 dnia: Maj 04, 2010, 15:14:05 »
Ale jeżeli ktoś stara się aktywnie działać na miplo to niestety synchronizacja przyrostowa się nie sprawdza - duble punktów.

Myślę, że problem jest bardziej w nawykach, niż rzeczywisty. Naprawdę robisz korekty punktów w czasie jazdy? Nie jest to uciążliwe i być może niebezpieczne? Wydaje mi się, że wygodniej jest dokonywać tych zmian bezpośrednio na Miplo, za pomocą komputera PC. Owszem nanoszenie nowych punktów (samych lokalizacji), lepiej robić w trakcie nawigacji, ale tu synchronizacja przyrostowa nie jest ograniczeniem. Samo istnienie dubla też jest istotną informacją, którą potem łatwo zweryfikować na Miplo-Targeo, w zaciszu domowym.
Ciekaw jestem Twojego sposobu obsługi POI za pomocą urządzenia nawigacyjnego - może napisz kilka szczegółów, a ja też stanę się łowcą POI  :ok:

*

Offline Dolek

• 2023
« Odpowiedź #265 dnia: Maj 04, 2010, 18:24:40 »
Naprawdę robisz korekty punktów w czasie jazdy? Nie jest to uciążliwe i być może niebezpieczne? Wydaje mi się, że wygodniej jest dokonywać tych zmian bezpośrednio na Miplo, za pomocą komputera PC.

Może góra 5% punktów/zmian robiłem z poziomu PC. Całą reszta jest dodawana bezpośrednio przez palmtopa - mam już czwartą folię ochronną bo najnormalniej w świecie się ściera co kilka miesięcy  :mrgreen:. Oczywiście kupuje i tak najlepszą czyli Brendo.
W Mio ekran dotykowy już też chyba pomału zaczyna odmawiać posłuszeństwa w niektórych miejscach.
W czasie jazdy zazwyczaj punkty wstawiam jako Ulubiony z literką/cyferką robiąca za skrót. Potem mozolne przepisywanie danych z Ulubionych do POI.

*

Offline jerzu

• 1323
    • Mój profil na FB
  • Sprzęt: iPhone 7
« Odpowiedź #266 dnia: Maj 04, 2010, 18:25:27 »
1. Instalacja na poprzednią wersję - program się uruchomił, za pierwszym razem zapamiętał ustawienia profilu, niby wszystko OK. Ale brak dostępu do GPS - po ustawieniu na sztywno COM2 komunikat o braku dostępu do urządzenia GPS.
2. Ponowna instalacja na tę samą kartę (może jakiś plik się skaszanił itp.) - AM się wcale nie uruchomiła.
3. Format karty, instalacja na czystą kartę, AM działa. Ustawienia profilu nie zapamiętuje - a program uruchamiałem od wczoraj chyba ze 30 razy - do poprawki.

Może kiedyś podniosą te przyciski z dolnego paska i umożliwią korzystanie z "wiedzy" na nim wyświetlanej na całej szerokości ekranu.

Też mam taką nadzieję. Myślałem nawet, że to się w końcu uda w "rewolucyjnej" wersji, jaką niby miała być 6.5. A tu... 4litery... Mam taką sugestię zgłosić trzeci raz do supportu? Zgłoszę, ale pewnie dalej nie przyniesie to żadnego skutku.

Połączone: [time]Maj 04, 2010, 18:33:12[/time]
A co byście powiedzieli na znak terenu zabudowanego w górnym, lewym/prawym* rogu?
Skoro już ma być...

* niepotrzebne skreślić

Może być. Ale z opcją jego całkowitego wyłączenia.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 18:50:25 wysłana przez jerzu »
Dariusz "jerzu" Niemczyński
Telefon - iPhone 7 & Moto G5
Tablet - Huawei Media Pad T5

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #267 dnia: Maj 04, 2010, 18:51:52 »
Poleciałem w małą trasę.
Znak terenu zabudowanego "wisi" na ekranie cały czas. :S
Do tego przywiązany jest do znaku ograniczenia prędkości jak chłop do ziemi (razem są, razem ich nie ma) :-|
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 19:50:46 wysłana przez ochkarol »
Pozdrawiam
Karol

« Odpowiedź #268 dnia: Maj 04, 2010, 19:44:12 »
Witam...
Rozumiem doskonale, co znaczy v.BETA... To program zakończony, przeznaczony do testów celem wykrycia i skorygowania drobnych błędów, ale jeżeli w wersji "rewolucyjnej" zmienia się dobre na "lepsze" (czyt. gorsze) to nie ma nic wspólnego z BETA... Przykład - proszę bardzo... nawet dwa :
1) W info o zmianach w nowej wersji jest napisane :
71 tys. dokładnych adresów punktowych (łącznie 2.7 mln)
ale nie napisano ile zniknęło...
Miejscowość wcale niemała - Koziegłowy/śląskie/myszkowski/ ul 3-go Maja - w poprzednich wersjach była przynajmniej sama ulica z możliwością wyboru skrzyżowania... teraz jest, ale w sąsiednich miejscowościach (Siedlec Duży, Wojsławice) więc jeśli ktoś chciałby dojechać na w/w ulicę w w/w miejscowości wyląduje na ulicy o tej samej nazwie w miejscowości oddalonej od Koziegłów o ok 3 i 7km... "Nieźle" jak na polskiego wydawcę map... Nadmienię, ze TomTom, iGO8, SygicDrive (mapy z 2008r) prowadzą pd sam dom z numerkiem... Sygic dodatkowo informuje ..."Twój cel jest po lewej/prawej stronie"...
2) Opcja "Samochód ciężarowy" (ciągnik z naczepą... parametry wpisane) w Częstochowie... Start - ul Tartakowa 28 / Koniec - Warszawa ul. Puławska(cała)... Zamiast prowadzić Tartakowa>>>Kiedrzyńska>>>Kawia>>> Warszawska>>>na rondzie Trzech Krzyży w lewo, w Jana Pawła II do Jedynki (trasa prosta, bez kombinacji), to prowadzi mnie do Jana Pawła II w prawo i każe zawrócić na skrzyżowaniu z Dąbrowskiego... Współczuję Mobilkowi, który by musiał ten manewr wykonać z pasa do skrętu w lewo jadąc z naczepą... ja bym się chyba rozpłakał.... albo łamiąc przepisy zawijał z ze środkowego pasa.
No ale dla AM trasa dla ciężarówek nie zawsze znaczy prosta. Pogratulować inwencji twórczej....
Nigdy nie byłem zwolennikiem AM, ale widzę, ze zamiast poprawiać sieć dróg i ulic, próbują - powtarzam - próbują poprawić wygląd... ale daleko im do czołówki...
Zamiast zaśmiecać ekran zbędnymi i często niezgodnymi z rzeczywistością informacjami mogli by położyć nacisk na rzetelną aktualizację sieci dróg i adresów oraz algorytmów wyliczania trasy żeby nie prowadziła w miejsca (szczególnie kierowców ciężarówek) gdzie następny manewr jest niemożliwy, bez łamania przepisów... Normalny kierowca obserwuje drogę i czyta znaki na niej. Czy pokazanie ograniczenia prędkości, czy symbolu terenu zabudowanego zmieni mentalność "innych kierowców" i nagle zaczną jeździć zgodnie z przepisami ?
Jak znam życie w wersji finalnej nie będzie wielkich różnic w porównaniu z BETA...
Pozdrowionka...
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 19:47:54 wysłana przez driver1305 »

*

Offline ochkarol

• 4813
« Odpowiedź #269 dnia: Maj 04, 2010, 19:46:58 »
Etykiety ulic potrafią sporo zasłonić.
EtykietyUlicAM6.5Beta

Co Wy na to aby pojawiały się tylko trzy?
1. Etykieta ulicy w którą kieruje manewr
2. Etykieta ulicy poprzedzającej manewr
3. Etykieta ulicy po manewrze.
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2010, 19:48:31 wysłana przez ochkarol »
Pozdrawiam
Karol