Troszkę się pobawiłem i zauważyłem że asystent pasa ruchu w Trójmieście jest. Może nie na każdej ulicy ale na obwodnicy i na niektórych skrzyżowaniach się pojawia. Na pewno więcej niż w Warszawie. Znalazłem też wczoraj taki błąd. Na środku ulicy jest dom

Jak jest widok 3D to go widać a jak jest oddalony to już go nie ma. No i udało mi się złapać ten błąd z białą plamą.
A to poszło do supportu:
- wypadek, nie pokazuje wszystkiego
- nie zapamiętuje pofilu
- brak zgodności z Miplo
- brak możliwości wyłaczenia animowanego menu
- za duże dymki na mapie z nazwami ulic. Czasem zasłaniają istotne elementy
- asystent pasa ruchu pojawia się stanowczo za późno. Na mapach Europy już nawet 700m przed manewrem a w Polsce (2 miejsca znalazłem) ok 150m przed manewrem. Wiem wiem.... oficjalnie w Polsce będzie przy kolejnej aktualizacji map ale już teraz piszę

- ikonka obszaru zabudowanego nie znika jak się z miasta wyjedzie
- Klienci błagalnie proszą o pasek postępu w poziomie
- nie znajduje automatycznego odpowiedniego portu GPS
- na mapie znalazłem dom na środku ulicy

- W trybie bez trasy (nie nawiguje tylko pokazuje aktualną pozycję ale w ruchu) nazwy ulic nie są w chmurkach. W trybie 2D też ale to chyba zamierzone
- w trakcie jazdy czasami na moment znikają z mapy kolory oznaczające np tereny zielone, obszar zabudowany itp. lub pojawiają się na mapie w zupełnie przypadkowych miejscach szare cienie przypominające obrysy budynków - trwa to ok 2-3 sekund po czym wszystko wraca do normy
- Prośba klientów o wyłaczenie dzwięków w menu (dzwięków naciskania w menu)