Ok.. zgłaszałem to sobie przy pierwszej becie, zgłaszałem też i teraz. Nie wiem... brakuje mi pomysłu jak to rozwiązać. Instalowałem już na nowo całą nową betę, próbowałem instalować na urządzeniu jak i na karcie. Pousuwałem ustawienia, zrobiłem profile na nowo, usunąłem ustawienia od neta na telefonie, wpisałem ustawienia na nowo i testowałem czy działa.
No i klapa.
Otoz z Automapy korzystam poprzez telefon komorkowy samsung i780 z poprawnie skofigurowanym polaczeniem GPRS. Uzywalem windows mobile 6.0/6.1 uzywajac wtedy Automapy 6.2, a niedawno przeszedlem na windows mobile 6.5 i automape 6.5 beta 1 i teraz beta 2.
Niestety traffic wciaz nie potrafi wyslac i odebrac danych, pomimo ze wszystkie programy (jak przegladarka opera mobile czy czytnik rss) oraz poczta e-mail na tym telefonie dziala
Przy Automapie 6.2 jeszcze nie wiedziałem czy mi w ogóle te wysyłanie traffic'a działa, bo nie było możliwości sprawdzenia, a klikając w Wyślij dane Traffic, w logu przesyłu danych przez GPRS nic nie było. W 6.5 beta1 i 2 już można zobaczyć, że mi nie działa. czemu ? nie wiem..
Załączam screeny jak wyglądają ustawienia AM oraz ustawienia sieci (podglądówka) w telefonie.
Co dziwne, dane przez AMCENTER się zsynchronizowały, więc jednak coś tam zbieram po drodze żeby wysłać.