Ja wczoraj testowałem nowe urządzenie (NR460) i znalazłem 2 objawy, który na razie wiążę właśnie z uśpieniem systemu zamiast wyłączenia aplikacji.
1) Po ponownym włączeniu automapa pokazywała tryb nocny (wcześniej ją uśpiłem właśnie w nocy), mimo że był dzień, a w ustawieniach wynikało, że pokazuje tryb dzienny. Musiałem w ustawieniach zmienić na tryb nocny, a potem ponownie na dzienny, by zaczął prawidłowo pokazywać
2) To akurat nie wiem, czy to nie jest bug jakiś: mimo ustawienia, by Hołowczyc nie gadał mi co pół godziny ile jeszcze mam do końca, to mi w kółko o tym powtarzał. Wiążę to z tym usypianiem, bo w międzyczasie zaznaczyłem na chwilę tę opcję, by potem ją wyłączyć. I mimo wyłączonej, w kółko mi powtarzał.
Przy okazji takie pytanko: miałem z półroczną przerwę w używaniu AM, na dodatek na innym urządzeniu (HP iPAQ). Teraz wróciłem do tematu i mam kłopot: nie mogę znaleźć miejsca gdzie mogę przestawić urządzenie z trybu "pokazuj parametry trasy do punktu PRZEZ" na "pokazuj parametry trasy do punktu KONIEC" (chodzi o przewidywany czas dojazdu i pozostałą odległość - no i te nieszczęsne komunikat Hołka, które staram się wyłączyć - też informują o punkcie PRZEZ, a nie końcu trasy)