Trasa Wwa-Krynica Morska-ciekawy objazd ?

• 4 Odpowiedzi
  • 1035 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 24, 2006, 15:34:43 »
Czy ktoś testował ostatnio ciekawy objazd Elbląga na trasie Wwa-Krynica Morska (dobra droga, stosunkowo krótka, bezkorkowa) ?

Już daleko przed Elblągiem w Zielonej Pasłęckiej z powodu remontu droga E77 ograniczona jest do 1 pasa  :worried:

AM zaproponowała mi trasę przez Morąg, Małynary, Ogrodniki, Próchnik, Nowakowo, Kępiny Wielkie i dalej standard przez Marzęciono. Trasa ta jest tylko o 10 km dłuższa, ale nie mam pewności czy nie będę zmuszony jechać przez pola i rzeki korytarzmi jedynie powietrznymi   :))

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 24, 2006, 20:09:59 »
Nie próbowałem, ale może warto.
Bo naprawdę w tych korkach traci się dużo czasu.
Jedna spraw nie zaznaczyłeś przypadkiem opcji trasa krótka??
Jeżeli tak to masz pewne na 100% że będziesz jechał polnymi.
Jak ja byłem w Gdańsku i chciałem dojechać do jakiegoś Auchan, nie pamiętam na jakiej ulicy, mówię będzi bliżej i wybrałemtrasę krótką. Jadę a tu nagle polna droga, pomyślałem że jakiś błąd AM i zaraz będzi asfalt, ale niestety nie - długo jechałem polną drogą momentami nachyloną pod kątem 45 st i żałowałem, że nie mam terenówki >:) [/url]

*

Offline carlos

• **
  • 173
  • Sprzęt: Blue Angel, Nokia 6310i
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 25, 2006, 03:29:55 »
Cytat: "m_szpregel"
Jak ja byłem w Gdańsku i chciałem dojechać do jakiegoś Auchan, nie pamiętam na jakiej ulicy, mówię będzi bliżej i wybrałemtrasę krótką. Jadę a tu nagle polna droga, pomyślałem że jakiś błąd AM i zaraz będzi asfalt, ale niestety nie - długo jechałem polną drogą momentami nachyloną pod kątem 45 st i żałowałem, że nie mam terenówki >:) [/url]
W Gdańsku Auchan jest jeden i, nomen omen, na ul. Szczęsliwej.

*

Offline carlos

• **
  • 173
  • Sprzęt: Blue Angel, Nokia 6310i
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 25, 2006, 03:30:28 »
W Gdańsku Auchan jest jeden i, nomen omen, na ul. Szczęsliwej.

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 25, 2006, 13:35:48 »
Jak ja byłem w Gdańsku ... długo jechałem polną drogą momentami nachyloną pod kątem 45 st  [/url]

:))  Z taką wyobrażnią to powinieneś książki pisać :P
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free