Propozycje rozwojowe Automapy 4.0

• 130 Odpowiedzi
  • 29375 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
« Odpowiedź #120 dnia: Październik 15, 2006, 17:42:28 »
A ja bym prosił o synchronizację czsu systemowego z czasem GPS (tak jak w Garmin QUE)
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
« Odpowiedź #121 dnia: Październik 15, 2006, 22:28:44 »
[/quote]A ja poproszę Anne Przybylską :)[/quote]
to chyba nie na tym forum :))
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Offline Tomko

• 330
  • Sprzęt: XdaExec, Omnia, BB Bold.
« Odpowiedź #122 dnia: Październik 17, 2006, 10:52:06 »
Tia, pomarzyć fajna rzecz  :proud: , tylko co na to żona by powiedziała  :E .   A ja poproszę tylko o jedno : Fizyczną obecność w dziale Automapa/ do pobrania  ]:>
Broń - To prawo wolnego człowieka, nie przywilej nadany przez urzędnika.

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #123 dnia: Październik 17, 2006, 13:20:21 »
Mi wystarczy jedno: niech na Litośc Boską AM 4.0 będzie szybsza zwłaszcza w w wyznaczaniu i rekonfigurowaniu trasy.

Pozdrawiam
ISTQB Certified Tester

« Odpowiedź #124 dnia: Październik 17, 2006, 15:35:59 »
Cytat: "piotr.lutynski"
Mi wystarczy jedno: niech na Litośc Boską AM 4.0 będzie szybsza zwłaszcza w w wyznaczaniu i rekonfigurowaniu trasy.

Pozdrawiam

o tak, wolne g*** jest jak cholera, TT to przy nim błyskawica...

*

Offline sudnia

• **
  • 126
« Odpowiedź #125 dnia: Październik 17, 2006, 16:47:57 »
I niech w końcu granica pństwa będzie poprawna a nie tak jak teraz beznadziejnie zaproksymowana.

« Odpowiedź #126 dnia: Grudzień 27, 2006, 14:32:32 »
Niech wogóle wreszcie będzie dostępna

*

Jinks

« Odpowiedź #127 dnia: Grudzień 27, 2006, 16:49:37 »
Czekam, kiedy następne będą: ostrzeganie o kończącym się paliwie, o konieczności wymiany oleju, o imieninach znajomej mieszkającej w mijanej miejscowości.....

Pomysł niegłupi ;)
Co prawda w nowszych modelach taka funkcja już istnieje(nawet mam to w swoim 11 letnim aucie)ale to ostatnie by się przydało. Jedziesz przez Kraków a tu komunikat:np. "RoNi ma imieniny!! Wproś się na balangę!!" I tak przez całą Polskę :))  :))

pomysły
« Odpowiedź #128 dnia: Grudzień 29, 2006, 11:44:10 »
ja bym proponował:

1. Przy wytyczaniu trasy liste  miejscowosci przez które pojedziemy i  ile zostało do nich kilometrów.

2. w opcji zapisanych punktów jeśli pojawia się ono na mapie i nawigacja go identyfikuje powinna w rogu pojawiać się ikona na którą naciskamy i pojawia sie opis. Np. w przypadku suszarek czesto sa opisy a w przypadku jazdy normalnie ciężko jest nacisnąć na ikonkę.

*

Dżeju

Re: pomysły
« Odpowiedź #129 dnia: Grudzień 29, 2006, 20:25:05 »
Cytat: "M.Duraj"
ja bym proponował:

1. Przy wytyczaniu trasy liste  miejscowosci przez które pojedziemy i  ile zostało do nich kilometrów.

W Becie2 AM4 jest coś w tym stylu w opcji "Informacja i trasie", tj. są tam informacje ile jedziesz jakimi drogami, odległości narastająco do punktów pośrednich lub manewrów i jest b.dobra opcaja "odwróć trasę". Czyli jak w miejscowościach ustawisz pkt. pośrednie, to masz dokładnie to o co ci chodzi  ;)

Cytat: "M.Duraj"
ja bym proponował:

2. w opcji zapisanych punktów jeśli pojawia się ono na mapie i nawigacja go identyfikuje powinna w rogu pojawiać się ikona na którą naciskamy i pojawia sie opis. Np. w przypadku suszarek czesto sa opisy a w przypadku jazdy normalnie ciężko jest nacisnąć na ikonkę.

To już w Becie jest - pojawia się na ekranie cały opis - np. adres i nr telefonu danego POI :)

« Odpowiedź #130 dnia: Styczeń 24, 2007, 09:21:11 »
A ja proszę o to, żeby kolory na mapie (kolor drogi, trasy, budynków), mogły być zmieniane za pomocą skórek.

Pozdrawiam
Ogre2000