Szanowni Koledzy (Koleżanki, też), czy nie uważacie, że ten wątek powinien być wreszcie zamknięty, a przynajmniej powinien mieć zmieniony tytuł. "Propozycje rozwojowe Automapy 4.0" - przecież to jest śmieszne...!!! Szanowny Zespół AM, ma te Wasze wszystkie propozycje, wiecie....gdzie??? AM nie może (lub nie chce

) zrobić istotnych poprawek do istniejącego programu i map, a Wy oczekujecie rozwiązań na miarę science fiction...
Wydano bardzo piekne mapy w formacie VGA i przy tej okazji pojawiły się błędy, których nie było. Pisałem do supportu AM w tej sprawie, wytykając te ewidentne babole i zapewne wielu z Was też, i co? Jest już prawie kwiecień i brak jakichkolwiek poprawek. A jak pracuje sam program? - Żenada!
Automapa powstała parę lat temu, dla Polski i nadal pozostawia wiele do życzenia..., a co dopiero z Europą ?
Nie możecie doczekać się AM w wydaniu dla Europy !?
Oj! Żebyście się nie zawiedli...
Ja osobiście, nie tęsknię za kolejnym "pasztetem" upieczonym przez AM, bo mogę domyślać się (obym się mylił!), ile bedzie problemów
Są byki w Polsce i polskich miastach, a co będzie w Europie ? Ech!
A kiedy ta cud mapa w wersji 4.O będzie dostępna i czy w ogóle ?, bo jak na razie to te wszystkie posty są troche na wyrost.
Będzie. Wczoraj napisałem maila do AM i w odpowiedzi pisali że AM4.0 jest prawie na ukończeniu ale cały czas trwają prace nad dokładnością mapy Europy.
Taaak?! Żeby się nie okazało, że jadąc z AM do Paryża, dojedzie się do Amsterdamu

I tym pesymistycznym akcentem, pozdrawiam wszystkich.