POI na Pocket Loox N100

• 3 Odpowiedzi
  • 1079 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

POI na Pocket Loox N100
« dnia: Wrzesień 15, 2008, 20:07:57 »
Witam

Mam takie pytanie, jestem posiadaczem Pocekt loox N100 jak w temacie pobrałem sobie z portalu punkty POI odnośnie wiaduktów i tonażów ale w wymaganiach piszę że jest to do mapy Automapa 3.0xxx i tu jest właśnie moje pytanie posiadam Automape ale wersję 5.0.5 bodajże i chciałbym się dowiedzieć czy te punkty POI podejdą pod nowszą mapę a jeśli nie to skąd mógłbym pobrać albo jak przekonwertować te pliki by były zgodne z programem. system posiadam Windows Mobile.

Proszę o pomoc i Pozdrawiam

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
Odp: POI na Pocket Loox N100
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 15, 2008, 21:11:39 »
Musisz sciagnac przez miplosync. Najpierw oczywiscie musisz oczywiscie program zarejestrowac na stronach Automapy, na koncie przypisanym do Twojej AM.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 15, 2008, 22:39:09 »
aha rozumie, myślałem że bez problemu coś takiego jak punkty POI podejdą do nowszej wersji, myślę że odpuszczę sobie rejestrację etc. jeśli bym mógł prosić o jakiś link do poiów do AM 5.05 interesują mnie tylko tonaże i wiadukty byłbym bardzo wdzięczny

Z góry dziękuje i Pozdrawiam

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 16, 2008, 01:58:28 »
myślę że odpuszczę sobie rejestrację etc.

A my myślimy że, odpuścimy sobie pomaganie komuś, kto na 99% nie posiada licencji na używanie Automapy.
Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem forum, zakupienia Automapy i chętnie pomożemy w ewentualnych problemach,
ale dokładnie w tej kolejności jak linię wyżej. Piratom tutaj pomocy nie udzielamy.
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free