Sygma, no i teraz wszystko jasne. Ja mam oprócz androida też smartphona z wAM, więc dobrze będzie jak system będzie dalej wspierany, podkreślam wspierany, bo raczej chyba naiwny sądzi, że sam program będzie dalej rozwijany. Akuku ma teraz inne systemy w głowie, więc to co jest teraz, to zapewne szczyt możliwości, więc niech tak zostanie. A co do mich nicków (papad....), to widać, że od niedawna chyba funkcjonujesz na pdaclubie, bo zaczynałem od znienawidzonego tutaj nicka Treker, który się niektórym adminom pewnie jeszcze śni, bo "potańcowaliśmy" razem niejedno popołudnie i wieczory, ale to już historia tego forum

Od tamtego czasu przepotwarzałem się tak wiele razy, że sam nie ogarniam już tego. Ja po prostu jakoś nie mogę się przyzwyczaić na dłużej do jednej nazwy. SpokoKoko mi na razie pasuje i nie planuję na razie zmian

Parę lat temu za taki podpis jaki masz przy każdym swoim poście dostałbyś bezterminowego bana. Ja dostałem za czasów trekera bana tylko za samo wspomnienie w jednym z postów, że program ma słabe zabezpieczenie, co grozi jego piraceniem i z czym jako legalny użytkownik nie mogę się pogodzić. No ale czasy się zmieniły i teraz ludzie otwarcie piszą na ten temat i życie płynie dalej

Ale to dobrze, bo rzeczywistości nie da się oszukać. Dobra kończę tę przedłużoną refleksję