Nie wszyscy robią coś tylko za kasę. Być może Ty-tak. Chciałem pomóc-pomogłem. Nie oczekiwałem nic w zamian. Ty nie chciałeś-to nie pomogłeś i też dobrze. 
A krzyczeć w necie nie trzeba 
Czasami na was trzeba, bo tak, to robicie to bezinteresownie, a widocznie jednak nie dostaniecie punktów, bo mod uznał to za mało ważne, to wielki krzyk podnosicie że was oszukują. To może w końcu przyszedł czas powiedzieć prawdę?
Robicie to dla punktów? - i w tym momencie żądacie żeby ktoś bardziej was doceniał
Czy też wyłączamy punkty i będzie faktycznie bezinteresownie.
Zalatuje mi tutaj czarno-białym podejściem, ale nie potrafię zrozumieć tych, których najbardziej bulwersuje ilość pkt którą otrzymali (chodzi o miplopkt), a nie ich wkład w rozwój. IMHO moim zdaniem system tych punktów jest z góry skazany na porażkę i jest niczym karta stałego klienta w sieci "Svarovsky" gdzie 99% klientów wchodzi raz, góra dwa razy - aby zakupić pierścionek zaręczynowy, a później obrączki. Po co wtedy karta stałego klienta?
Tak samo jest tutaj z punktami, większość nic nigdy za te punkty nie otrzyma, więc po szarpać o nie nerwy?
Osobiście dodaję punkty, aby były i były dobrze, a nigdy nie zwracam uwagi na coś białego na czarnym tle które niby wskazuje moją aktywność. Po co? Aby się pochwalić że dodałem więcej kurników niż ktoś inny biedronek w swoim mieście ?
Jak ktoś nie rozumie sensu mojej wypowiedzi, to zapraszam dalej do dyskusji, bo jak dla mnie, cały system premiowania punktami za aktywność, jest śmiechem na sali wśród "maniaków zbierania punktów i dochodzenia racji w tym ile powinni otrzymać punktów", bo przez moment można było poczuć się jak w dobrej komedii.
Zamiast faktycznie rozwodzić się nad użytecznością naszej darmowej pracy, to w grę weszły cyferki że za mało punktów się otrzymuje
p.s. jartro, moja wypowiedź nie odnosi się bezpośrednio do Ciebie.