czy te, które nie zatwierdzone są to może być tak, że są w mobilne i nie zostały zaimportowane ale po 7 września (gdyby autor z mobilne ich nie zaimportował) taną się moje - dobrze rozumiem???
Niezatwierdzona to znaczy że moderator nie zatwierdził, nic więcej,
przyczyna może być dowolna, od 'nie ma czasu' przez 'nie dotarł jeszcze do tego POI', do 'ma jakieś wątpliwości'
Twojego nie zatwierdziłem, bo wiem że jest dublem POI marcela. Nie usuwam go od razu, bo jeśli marcel go nie zaimportuje
to będziesz pierwszym, który go wprowadził do miplo, więc będzie Twój. Może się zdarzyć, że zatwierdzi go inny moderator
np. rejonowy warszawski (o ile taki jest/będzie) ale wted, jeśli marcel swoje POI zaimportuje, (ma czas do 7 września)
to ten Twój i tak będzie usuniety, bo POI importowane z mobilne mają pierwszeństwo.
Co do bankomatu BISE to jest tak, że jak widzisz ten budynek jest jakby trójkątny i stoi na rogu 3 ulic zamenchofa, lewartowskiego i dubois i teraz zgłupiałem wiem gdzie stoi a adres (rozumiany jako ulica numerek pochodzi z Miplo.pl) . Zobacz tylko, gdzie jest Miła 5... 3 domy dalej
Nad BISE nie ma co dyskutować - jest dublem zaimportowanego więc jest do usunięcia,
nie usunąłem go od razu tylko po to, żeby Ci pokazać mechanizm 'znikania POI'.
(jeśli bankomat fizycznie stoi przy wejściu od Zamenhofa, to mogę go o te kilka metrów przesunąć)
A do do adresu to ten budynek ma aż 3 (pewnie są wejścia od każdej ulicy), a mapa podpowie ten
bliżej którego wstawisz POI, Miła 5 nie ma tu nic do rzeczy, stoi sobie spokojnie na ... Miłej