To jest pryszcz... ja od trzech aktualizacji nie mogę się doprosić o "odblokowanie" ul. Ułańskiej w Szczecinie... żadnych robót tam od czasów niemieckich nie było, a mieszkam na Ułańskiej 10... a tu naraz się okazało, że codziennie jeżdżę wbrew przepisom, bo na Ułańskiej nie ma prawa być ruch... i co Wy na to?... bo dział techniczny ma mnie wiadomo gdzie
...
Nic nie piszesz o zakazie wjazdu w Ułańską od strony ul. Szczepowej, który sam wstawiłeś jako POI na MIPLO. Znaczy, że co - jednokierunkowa ta Ułańska? Jeśli tak, to czy na całej długości? Czy może tylko od Róży Polnej do Szczepowej? A może od Szczerkowej?
Nieprecyzyjnie opisujesz POI, nie wiadomo z jakiego powodu ten zakaz wjazdu. Powinieneś to zamieścić w komentarzu do punktu.
Może niezbyt precyzyjnie opisałeś też sytuację w zgłoszeniu konieczności odblokowania Ułańskiej? I to jest powód, dla którego zgłoszenie nie zostało zrealizowane?
W zgłoszeniu błędu na mapach, dowolnego producenta (nie dotyczy tylko AM), lepiej użyć w opisie błędu dziesięciu słów za dużo (byle z sensem), niż jednego słowa za mało. Przyjmujący zgłoszenie musi mieć pewność, że zgłaszający doskonale wie o czym pisze, wtedy prawdopodobieństwo przyjęcia zgłoszenia do realizacji jest wyższe.
A, tak przy okazji, nie musisz jeździć "wbrew przepisom". Sam możesz zdjąć blokadę tego odcinka. Będziesz bez problemu nawigował pod sam dom.
Wystarczy przycisnąć dłużej rysikiem każdy punkt blokady i z menu kontekstowego wybrać na trzecim ekranie właściwą opcję.