Faktycznie znajdą się tacy, co powiedzą, że już nie ma miejsca na kilku calach ekranu na dodatkowe informacje i ja do nich należę.
Myślę, że jak pokombinujesz trochę z szerokością wyświetlanych dróg oraz maksymalnym przybliżeniem przy manewrze i odmówisz sobie wyświetlania domków, to zobaczysz następny manewr.
Mnie, to czego brakuje, podczas jazdy, to bardziej precyzyjnych komunikatów głosowych. Dla przykładu, po jaką cholerę Hołek radzi trzymania się lewego pasa na dwupasmowych jezdniach, tylko dlatego, że ma pojawić się trzeci pas z prawej do zjazdu z głównej, na który się nie wybieram. To dezorientuje.
To samo w omawianym przykładzie następnego szybkiego manewru. Hołek możne wydeklamować szybo ciurkiem, że najpierw to, a potem tamto i czasem tak nawet jest, ale nie jest to pewne i trzeba zawsze zerknąć na mapę dla potwierdzenia. Nie można na tym polegać a szkoda. Można oczywiście w tym czasie gadać przez telefon, lub słuchać ostrego rocka, ale to już nie wina AM.
Bardzo bym chciał aby w przyszłości AM kładła większy nacisk na szybkie, krótkie i trafne komunikaty głosowe. Hołek zresztą wie najlepiej, że połowa jego sukcesów, to dobry pilot, który gada.

Pewnie narażę się PUŃKOWI

, ale kiedy (delikatnie mówiąc) nie jadę spacerowo (co uwielbiam), to włączam na sztywno 2D w odpowiednim oddaleniu i wszystko widzę na luzie. Wszystko już jest panowie.
Opcja taka na pewno nie zaszkodzi, ale na ekranach od 7" wzwyż.