Czy tak sobie po prostu p...
Udowodnisz, że większość kupuje produkt, by go sobie testować?
Przy okazji, nie da się nie zauważyć, że twój poziom komentarzy dryfuje w okolice "nerwowego wielokropka".
Jakieś "naciski z góry" lub inna presja?
Napisane: Styczeń 25, 2010, 00:27:46
Daruj sobie głupawe komentarze. Jeśli nie odróżniasz błędów mapy, od błędów programu, to lepiej nie pisz bzdur, tylko się przesiądź na ten lepszy program i ciesz się jego perfekcją.
BTW żadnego błędu tu nie widzę, nie każda zgłoszona uwaga jest rzeczywiście błędem.
Skorzystam z okazji i podpinając się pod cudzą wypowiedź, pozwolę sobie zapytać o błędy w centrach miast i na granicach.
To dostawca map dał ciała, a w Firmie Aqurat nikt braków na mapach nie sprawdził i wyszła dobra Automapa tyle, że z niezawinionymi od producentów programu błędami map?
Czy dostawca map nie strzelił w kolejnej wersji takich baboli, a Aqurat nie sprawdził, jak implementuje mapy w swym programie i wypuścił ciut, ciut skaszanioną Automapę?
Oczywiście ideę rozdzielenia programu i map jak gorąco popieram.
Mam zainstalowaną najnowszą wersję programu 5.x Automapa, lekko przeze mnie zmodyfikowaną.
Dostosowanie zajęło mi trochę czasu (kiepski jestem w te klocki), program w wersji 5.x działa niesamowicie stabilnie, traffic on-line nie potrzebuję, więc chętnie skorzystam z subskrypcji i zainstaluję tylko nowe mapy.
To będzie dla mnie rozwiązanie idealne. :-)