Wiesz, ja się obawiam, że "codzienni korzystacze" to raczej nawet do Internetu nie zaglądają, że o uczestnictwie na tym forum nie wspomnę. A szkoda, bo chętnie zebrałbym ekipę pod wezwaniem i wtedy pogadał z ludźmi z AM, he he he.
Niestety, mylisz się co do mojej osoby. Z AM związany jestem prawie od jej początku, jakże miłego, bo pamiętam czasy, gdzie wysyłało się informację, że biała strzałka w nocy za mocno świeci, i w następnej (czyli tydzień później) wersji dostawało się strzałkę kremową. Te czasy dawno minęły.
Dla mnie naprawdę wersja 3.8, a nawet wcześniejsze, były spełnieniem marzeń.
A to, że dziś stwierdzam, że niech choć kolory stare zostaną, nie jest dowodem, jak błędnie myślisz, że jestem innym, ale bajerantem, tylko moim wyrazem pogodzenia się z faktem, że coraz więcej coraz bardziej niepotrzebnych gadżetów się w AM pojawia i że ja tego trendu nie zmienię. Taki świat i to nie tylko w kwestii AM.
Więc moją wypowiedź powinieneś odczytać nie jako "bo ja chcę takie kolorki, a nie inne", ale "to CHOCIAŻ dajcie mi możliwość pozostawienia niezmienionych kolorów".
A resztę se zmieniajcie, ustawiajcie, przestawiajcie i zapychajcie coraz to większe karty pamięci wszystkimi tymi bitmapami 3D. :-)))