No widzę jednak, że wolicie pusty pojedynek na słowa kto kogo przyłapie na braku przecinka, niż konstruktywne działanie- Szkoda bo niektórzy z was naprawdę mają dużą wiedzę.
Oczywiście nie chodziło mi o czerwień w panelu pilota jako kolor dominujący, ale o inny dobór kolorów, rodzaj i wielkość trzcionki. Czerwień widzę, jako cienką linię wytyczonej trasy.
Może za was podejmę temat porządkowania złotych myśli, a zacznę od tego, że jeśli są zdecydowani zwolennicy i przeciwnicy jakiegoś rozwiązania, oznacza to, że oba rozwiązania powinny wystąpić jako opcja i wtedy np. miłośnicy bladości i szarości zlewających się literek tez będą zadowoleni.
Co do nr słupków, to jeszcze raz potwierdzam, że jest to dobry pomysł i nie będę dyskutował z ludźmi, którzy wiodą raczej stacjonarny tryb życia. Nie ma mowy o zawaleniu ekranu cyferkami, bo słupki są ustawione co 100m.
Panowie szlachta. Proponuje przegłosowanie jako pierwszego mojego pomysłu. To chyba jedyny sposób, aby coś z tej gadaniny wyszło.
Jako pierwszy rzucam swoją myśl, którą uważam za ważną i która moim zdaniem powinna być zastosowana w nowej AM.
CZY UWAŻACIE, ŻE ŚLAD WYTYCZONEJ TRASY POWINIEN BYĆ WYŚWIETLONY, JAKO CIENKA CZERWONA LINIA?
Tu jest moje "TAK" , które zaargumentowałem wcześniej
Jeśli odpowiecie NIE, to spodziewam się krótkich argumentów ale na temat.
Pozdrawiam