nie doczytałem tych bełkotów marketingowych do końca. W trakcie jak czytałem te wpisy przygotowane zapewne w dziale marketingu AM doszedłem do wniosku, że chyba faktycznie program + mapy są super, tylko tutaj na tym forum siedzą jacyś wiecznie niezadowoleni. Ale na szczęście to tak śladowa grupa, że statystycznie niezauważalna. 
Może to jest niewielka, ale jednak dość obiektywna grupa osób, które naprawdę poznali program...
Na pewno tak, ale taka grupa jest niewygodna do ujmowania jej w statystykach zadowolenia

A tak w ogóle to bardzo podoba mi się to hasło na stronie AutoMapy (to nad linkiem do pobierania programu), a mianowicie chodzi o tekst : "Gratuluję Państwu niewątpliwie najlepszej mapy na polskim rynku..."
Wszystko super, tylko że ta dobra mapa (PL), to chyba zasługa firmy Geosystems, a nie firmy Aqurat - producenta PROGRAMU AM, a nie mapy. OK OK gratulujemy producentowi PROGRAMU AutoMapa podpisania umowy z dostawcą mapy na dobrym poziomie. Ale przecież, to tylko taki złośliwy psztyczek od usera ogólnie zadowolonego z całości produktu.